HWSW: Tovább zsugorodik a PC-piac

Újabb, határozott csökkenésről szólnak a jelentések, az elemzők viszont stabilizálódást vizionálnak. Megerősítette vezető pozícióját a HP, közel egy százalékponttal vezet a Lenovo előtt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#63
#62: Elfogadom, hogy neked tetszik. Nyilván jó a játék arra amire szánták, csak az én ízlés világomnak nem felel meg és sz@r a sérülésmodell, és hogy merik RPG-nek nevezni :P :D Jó lenne ha nyerne igen, részemről a lényeg, hogy Ferrari győzelem szülessen.
#62
#61: Szerintem maradj a Formula 1-nèl mindenkinek jobb lesz ìgy :D

Szerintem ìrj a From software-nek ès megmondjàk neked.


(Holnap megnyerhetnè Kimi, màr tènyleg kijàrna neki egy győzelem)
#61
#60: Te marha nagy fogalom zavarba lehetsz :D Amúgy ha jó a regény akkor lehet elolvasom, de minek kell bizonygatni sorokon keresztül, hogy milyen jó a játék? Csak azért mert megmertem szólni, mindenáron meg kell védeni. Jössz a személyeskedő stílusoddal. Értem én, hogy miért kaptad fel a vizet, mert szerinted fogalmam sincs a játék valódi mélységeiről, de mégis ha a játék nagy %-a gyengén kidolgozott akcióból áll, milyen kritikát várnál?:D

Igen, te arra reagáltál, de nálam meg az rpg-n volt a hangsúly és képtelen voltál rá válaszolni :D Még mindig nem tudom mitől rpg a játék. Jól hangzik a három betűs rövidítés.
#60
#59: Nem vagyok gondolat olvasò, ehez nem èrtelmező kèziszòtàr kell hanem minimum telepàtia. Ha 12mondat melyből 4-5kèrdès, te litàniànak làtod akkor mit szòlsz ahoz ha egy 800-1000oldalas regènyt a kezedbe adnak? XDXD

DE, pont azon volt a hangsùly èn arra reagàltam ès nem arra hogy szerinted nem RPG.
Viszont hogy megnyugodjon piciny lelked, ezentùl az oldalon kötelessège mindenkinek H&S kategòriàba sorolni a From software souls szèriàjàt. Ezzel mèg divatot is teremtünk a jàtèkiparban, kizàròlag a gamekapocs forumozòi merik kimondani/leìrni az igazsàgot. Sőőt, tüntessünk XD
#59
#58: Az első mondatodra gondoltam, ajánlom kezedbe az értelmező szótárt és rákeresni a személyeskedés fogalmára. Nem a sérülésmodellen volt a hangsúly, te lovagolsz ezen, ez csak egy adalék ha már H&S mert másnak nem nevezném legalább csinálják jól, liter vér minek kell ilyen alapon? Olcsó bazári megoldás. Az rpg a lényeg miért hívják annak ha egyszerűen nem az.
#58
#56: Milyen szemèlyeskedès? Egy gamer vèlemènyèt megosztom màs gamerekkel.. Ez màr olyan szemèlyes hogy szinte intim X)

Maximàlisan leszarom ki mièrt vagy mièrt nem tartja RPG-nek. A sèrülèsmodellen van a hangsùly.
Ha engem kèrdezel szerintem azèrt lett RPG besorolàsù mert ha màsban kategorizàljàk mèg 2017-ben is az èv jàtèka lenne a maga műfajàban :)
#57
#55: Nem írtam olyat, hogy AC szintű, az értelmezés inkább neked nem megy. Pedig az csak egy mondat volt. "Van akinek az AC is felejthetetlen élmény ha érted a lényeget." Próbáld meg értelmezni légyszíves. Elég egyértelmű utalás arra, hogy mindig van lejjebb. Ezek szerint nem értetted a lényeget.
#56
#54: Látom csak a személyeskedés megy. Teszek rá, hogy mit hova másolsz :) Még mindig nem válaszoltál a kérdésre, mitől RPG ez?
#55
#53: Csak hogy az AC gyerekeknek valò. :D
Ha szerinted a Souls game-ek AC szintűek akkor maradj a tetris-nèl.
#54
#52: Olvass inkàbb jàtèk helyett. Akkor az a pàr sor amit ìrtam kb 30màsodperc olvasàst ès èrtelmezèst jelent majd neked nem pedig litàniàt fogsz làtni. ;)

"Feldobja valamennyire" XDXDXD. Vicces figura vagy. Egy BB-t DS-t aztàn el kell làtni sèrülèsmodellel mert amùgy rohadt unalmas..XDXDXD. Ha nem haragszol ezt kèt màsik forumra bemàsolom, màsok is szopjàk tövig az alkarjukat XDXD
#53
#51: "mindhàrom egy felejthetetlen èlmèny volt" Van akinek az AC is felejthetetlen élmény ha érted a lényeget.
#52
#51: Most írsz egy litániát erre ez komoly?:D A holnapi napot nem akarod rám zúdítani? Amit írtam az egy rövid kritika volt. Egy ilyen hack and slash szerű akciójátékba aminek 80%-a ebből áll és röhejesen rpg-nek mernek hívni, legalább legyen sérülésmodell, hogy feldobja valamennyire. Mitől rpg ez most komolyan? :D Milyen alpári stílus? Még kérded?
#51
#48: Legyen nagyjàbòl mindegy. Nem azon nevettem hogy helytelenül ìrtad (azt csak "..." raktam). A kifogàson ès/vagy èrveden nevettem. Ugyanis elèg erősen idiòta kifogàst irtàl. 2015-ben ez volt az első igazi souls game. Az elődeit minden tèren meghaladta. Legyen az grafika, atmoszfèra, jàtèkmechanika, èlmèny....... te meg jössz ilyen sületlensèggel mert màst nem tudsz felhozni ellene.
A DS-ben milyen???
Vagy a DS-ben nem nevetted magad hülyère mikor a fànak a herèit csapkodtad? Esetleg mikor a màsodik bossnak kellett a seggèt paskolni? Nekem a DS a BB ès Nioh mindhàrom egy felejthetetlen èlmèny volt, de te lovagolj a nem lètező sèrülèsmodellen.
Milyen alpàri stìlus? Melyik rèszèt vetted zogon? Vagy esetleg mely szösszenet volt lelkedbe tiprò?
#50
#47: Példákat is írtam mi az amit konzolon nem tudnék csinálni. Amúgy volt konzolom egy évig, tesztelés céljából vágták hozzám anno korai X360-as példány jó szar is volt, zörgött csattogott és még az előírások betartása mellett is(már eleve ciki) 3 ledes lett :D Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy bármiről is lemaradnék ismerve a mai AAA játéktrendet. PC-n se nagyon tolom mai AAA-val.
#49
#47: Ez nem érv. Ilyen alapon aki meg csak konzolon játszik lemarad egy csomó más játékról amit csak pc-n érhet el. Pontosan mi az ami sántít?
#48
#46: 2015 vagy 2017 nagyjábol mindegy. Igen rosszul írtam, helyesen sérülésmodell. Miért mi bajod ezzel a kifejezéssel? Nem hallottál még erről játékok kapcsán? Akkor most már értem miért nem hiányzik ez neked a játékból :D Alpári stílusodból pedig vegyél vissza mert még csak nem is vicces.
#46
#45: A Bloodborne 2015-ben jelent meg nem 2017-ben. "Sèrülès model" XDXDXDXDXD.
Gondolom senkinek nincs több kèrdèse. Picsàm eldurran....mèg azt ìrja "sèrülès model" :,D :,D XDXD