SW: Battlefront II - kulisszák mögött a kampány

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 16.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on csak zárt ajtók mögött szerepelt a Star Wars: Battlefront II kampánya, viszont a Disney saját hétvégi eseményére, a D23-ra elkészült egy fejlesztői napló, amiben a készítők és a szereplők mesélnek az egyjátékos mód sztorijáról.

A Star Wars: Battlefront II legújabb kulisszák mögötti bemutatója kifejezetten a játék kampányáról szól. Többek között az alkotók és a színészek, köztük a birodalmi főhősnőt, Iden Versiót alakító Janina Gavankar is mesél a karakteréről. Emellett találkozhatunk az Inferno alakulat más tagjaival, köztük Versio akadémiai osztálytársával, Gideon Haskkal, ahogy Versio apjáról, Garrick Versio admirálisról is kiderül pár apróság.

Továbbá feltűnik jó néhány mocap-jelenet, számos vadonatúj in-game pillanat és jó néhány planéta is, köztük az Endorral, a Coruscanttal, valamint a Vardosszal, Versio szülőbolygójával.

A teljes játék november 17-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a bétateszt az előrendelőknek október 4-én, mindenki másnak pedig október 6-án veszi kezdetét.

2.
2.
sajttaller
#1: Ezzel én is hasonlóan érzek, az előző rész valahogy nem fogott meg igazán, pedig volt pár dolog benne, ami tetszett, de összességében nem jött be. Nagyon hiányoltam belőle a kampányt, itt viszontemélhetőleg tényleg lesz olyan jó, mint ahogy az első benyomások alapján érzi az ember.
1.
1.
csabuszflash
oh ez egyre jobbnak ígérkezik,pedig az első részből 10 óra alatt kiábrándultam 20 óra után pedig teljesen csalódtam. ez viszont úgy tűnik eddig h az előző rész hibáitól mentes lesz és kampány is meg season pass sincs csak ingyen dlck hát mi van veled EA?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...