SW: Battlefront II - kulisszák mögött a kampány

Az idei E3-on csak zárt ajtók mögött szerepelt a Star Wars: Battlefront II kampánya, viszont a Disney saját hétvégi eseményére, a D23-ra elkészült egy fejlesztői napló, amiben a készítők és a szereplők mesélnek az egyjátékos mód sztorijáról.

A Star Wars: Battlefront II legújabb kulisszák mögötti bemutatója kifejezetten a játék kampányáról szól. Többek között az alkotók és a színészek, köztük a birodalmi főhősnőt, Iden Versiót alakító Janina Gavankar is mesél a karakteréről. Emellett találkozhatunk az Inferno alakulat más tagjaival, köztük Versio akadémiai osztálytársával, Gideon Haskkal, ahogy Versio apjáról, Garrick Versio admirálisról is kiderül pár apróság.

Továbbá feltűnik jó néhány mocap-jelenet, számos vadonatúj in-game pillanat és jó néhány planéta is, köztük az Endorral, a Coruscanttal, valamint a Vardosszal, Versio szülőbolygójával.

A teljes játék november 17-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a bétateszt az előrendelőknek október 4-én, mindenki másnak pedig október 6-án veszi kezdetét.

2 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.