Csak jövőre jelenik meg a Kingdom Hearts III

Ha már Disney-rendezvény van a hétvégén, akkor érkezett egy vadonatúj előzetes a Kingdom Hearts-sorozat harmadik felvonásáról is, amiből kiderül, hogy a Toy Story világa is csatlakozik a kalandhoz.

Ahogy az E3-on ígérte a Square Enix, az idei D23 Expón tényleg bemutattak egy vadonatúj Kingdom Hearts III-kedvcsinálót, amiből kiderül, hogy Donald kacsa, Goofy és Sora ezúttal már a Pixar egyik univerzumába, a Toy Story világába is ellátogat.

A játék kapcsán egyébként több érdekes részletre is fény derült, így a sorozat rendezője, Tetsuya Nomura végre elárulta, hogy 2018-ban debütál a játék, de egyelőre nem tudni, pontosan mikor. Nomura emellett azt is elhintette, hogy nem kizárt, hogy a premier után a harmadik rész Nintendo Switchen is megjelenjen, de arra is lát esélyt, hogy a Kingdom Hearts HD I.5, a II.5 ReMix vagy a Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue kollekciók Xbox One-on is megvásárolhatóak legyenek egyszer.

Végezetül pedig az is megerősítést nyert, hogy Sora mellett biztosan kapunk majd más játszható karaktert, akinek egyelőre ismeretlen a kiléte.

A Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

12 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.