Befutott az Időcsavar első kedvcsinálója

A D23 Expón mutatta be a Disney az itthon Időcsavar címen ismert ifjúsági regény filmváltozatának első kedvcsinálóját. A Madeleine L'Engle könyve alapján készülő filmet jövő márciusban mutatják be.

Bár a két évvel ezelőtti Holnapolisz anyagilag nem nyújtott kiugró eredményt, a Disney azért így is lát potenciált az ifjúsági kalandfilmekben, aminek eredményeként fogták magukat és megfilmesítették Madeleine L’Engle klasszikus regényét, amiben Meg Murry, a briliáns fivére, Charles Wallace és barátjuk, Calvin egy hihetetlen utazásra vállalkozik, miután édesapjukat ismeretlen erők rabolják el. Mentőexpedíciójuk egy alternatív dimenzióba vezet. 

Az eredetileg 1962-ben kiadott regényt eddig 35 különböző nyelvre fordították le, valamint világszerte 23 millió példányban értékesítették, ráadásul 1963-ban elnyerte a Newbery-díjat is.

A filmet egyébként a Selma rendezője, Ava DuVernay dirigálja, a forgatókönyvet pedig a Frozen írója, Jennifer Lee jegyzi. A főbb szerepekben pedig olyan színészek vagy ismert emberek tűnnek fel, mint Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Peña, André Holland, Levi Miller és Deric McCabe.

A hazai bemutatóra 2018. március 8-án kerül sor.

7 komment - szólj hozzá!