500 dollár marad a legdurvább Oculus Rift-csomag

Fű alatt újabb árcsökkentést jelentett be az Oculus: a cég blogbejegyzéséből derült ki, hogy az Oculus Rift és az Oculus Touch kombóját a nyári leárazást követően is olcsóbban vásárolhatjuk meg.

Az Oculus gőzerővel akciózza az Oculus Riftet: márciusban 600 dollárra csökkent az Oculus Rift és az Oculus Touch együttes ára, a Summer of Rift leárazás keretei között pedig a következő hetekben 400 dollárért lehet megvásárolni a VR-szemüveg és a mozgásérzékelős kontrollerek új csomagját, amiben ráadásul hat játék is megbújik.

Habár az Oculus mindig is ideiglenes akciónak szánta a Summer of Riftet, egy, a múlt hét végén megjelent blogbejegyzésből kiderült, hogy a cég a promóidőszak vége után is megtartja a pakkot, és az eredetinél alacsonyabb áron, 500 dollárért kínálja majd a szemüveg-kontroller kombinációt. Az Oculus újabban egyre többet hangoztatja, hogy szeretné minél megfizethetőbbé tenni a szemüvegét, aligha véletlen, hogy állítólag már a 200 dolláros, önállóan használható modellen is elkezdett dolgozni.

3 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.