Új mérföldkőnél a PlayerUnknown's Battlegrounds

Töretlenül menetel előre a PlayerUnknown's Battlegrounds, a játék újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a minap. Volt olyan pillanat, amikor több mint 380 ezren játszottak egyszerre a játékkal, ezzel a PUBG a negyedik a Steam toplistáján.

Egyre többet hallani a PlayerUnknown's Battlegrounds sikeréről, a minap például azzal került be a sajtóba a túlélőjáték, hogy az egyszerre játszó játékosok száma átlépte a 380 ezer főt, ezzel pedig a negyedik lett a Steam idevágó toplistáján.

A cím a GTA V-től vette át a negyedik helyezést, előtte pedig a Fallout 4 tanyázik közel 472 ezer játékossal. Ez még egyébként hozható a töretlenül erősödő PlayerUnknown's Battlegrounds számára, a Counter-Strike: Global Offensive és a DOTA 2 által birtokolt első két hely tűnik csak nagyobb falatnak.

A PlayerUnknown's Battlegrounds a SteamSpy becslései szerint 4,8 millió felhasználóval büszkélkedhet. Hamarosan Xbox One-ra is meg fog jelenni a játék, és az exkluzivitási megállapodás lejárta után PS4-re is elkészülhet majd.

10 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.