Új mérföldkőnél a PlayerUnknown's Battlegrounds

Töretlenül menetel előre a PlayerUnknown's Battlegrounds, a játék újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a minap. Volt olyan pillanat, amikor több mint 380 ezren játszottak egyszerre a játékkal, ezzel a PUBG a negyedik a Steam toplistáján.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#6: Rendben van vettem a lapot :) Így jó a Battleground ahogy van, elég ez az egy pálya. Most már kimondottan szurkolok, hogy ennyi is maradjon.
#9
#8: Úgy látom volt ingyenes hétvége, gondolom azért.
#8
Fallout 4 hogy kerül a lista elejére? Nem azt mondom hogy nem jó játék, csak azt hogy nem értem hogy tud pariban lenni a multiplayerekkel.
#7
#6: vízilabdáznak*
#6
#3: Akkor biztos sajnálod a szerencsétlen hobbi sportolókat is, akik több tízezer forintot ölnek abba, hogy mindig ugyan azon a pályán rúgják a bőrt, vízilabdázzanak, kosaraznak stb.
#5
#3: A MOBAk(dota, lol, stb mielott meg felreertened) harcainak nagy resze is egy mapon jatszodik, megis toretlen a sikeruk.
#4
#1: Na, most ha a nagybetuk miatt eliteled a jatekot, akkor eleg szomoru lehet az eleted.
#3
#2: Ezt a játékot nem azért játszák, mert annyira jó, hanem a kva nagy hype miatt szerintem. Én ismerek olyat aki beletett ebbe az egy darab szerencsétlen mapba, 400 órát :))))) Persze kinek, hogy neki elég 10 000 ft-ért egy map :)))
#2
#1: Dark souls 2-3, Limbo, Inside, Tekken 7 is végig nagybetűzve van. Ha szar lenne a játék senki nem játszaná.
De lehet, hogy a caps lock-os neve miatt sikeres ki tudja. ¯\_(ツ)_/¯
#1
Én már csak azokat a youtube videókat sem tudom komolyan venni amelyiknek az egész címe nagybetűs. Ez a blikk és a lokál szintjén van szenzációhajhászás szempontjából. Amikor már a valve engedi hogy így írják be egy játék címét, na akkor érzem hogy már eldugult a szennyvízelvezető.