Fejlesztői naplón a Gravel

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 17.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a középszerű versenyjátékairól híres Milestone tavasszal bejelentett, teljesen saját ötleten alapuló off-road mókájának, a Gravelnek az első videónaplója, amiben a játék mögötti technológiákról esik szó.

Idén tavasszal mutatkozott be a Milestone legújabb, nem licencelt szériákon alapuló ralijátéka, a Gravel, ami kifejezetten az off-road, kerék a kerék elleni összecsapások híveinek készül. A játék most kapott egy fejlesztői naplót, amiben a készítők többek között arról mesélnek, miért esett a választásuk az Unreal Engine 4-re, amelynek segítségével változatos, over-the-top helyszínek egész sorát tudták könnyedén elkészíteni.

Szó esik arról is, hogy a játéknak többek között az extrém sportokat közvetítő TV-csatornák voltak a főbb inspirációi, így nem véletlen, hogy különböző játékmódokat és rengeteg egzotikus helyszínt kapunk majd a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő alkotástól. A játék a tervek szerint 2018 elején mutatkozik be.

1.
1.
crytek
Szokásos Milestone minőség..... Ráhúztak a WRC-re egy másik skint..... Szerintem lazán felhagyhatnának az autós cuccok készítésével nem igen megy nekik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...