Új játékon dolgozik a Street Fighter EX csapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Áprilisi tréfának hittük, a Street Fighter EX-et is készítő Arika most ennek ellenére megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott, egyelőre cím nélküli verekedős játéka nem csak tréfa volt, és valamikor jövőre jelenik meg.

Április elsején még csak viccnek tűnt, az EVO 2017-en viszont hivatalosan is bemutatkozott a Street Fighter EX-szériát fejlesztő Arika legújabb verekedős játéka, az egyelőre csak "The Mysterious Fighting Game" munkacímen futó fejlesztés, ami a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. A premiert egyébként az év végén megelőzi majd egy időleges, főleg a szerverek tesztjét célzó bétakör is.

A bejelentésből és a bemutatkozó előzetesből az is kiderült, hogy az EX-sorozat ismerős karaktereit vonultatja majd fel az új játék, így felbukkan Kairi, Shirase, Garuda, Skullomania és Darunmister is.

4.
4.
Nothing
#3: Dióhéjban: egy régebbi SF spinoff-széria (ezidáig trilógia). Nem túl elterjedt, leginkább Japánban (volt) népszerű, ennek megfelelően az egész design erősen anime-feeling, ahogy a harcrendszerben is sok a keleties csavar (egy-egy erősebb támadástól vagy 20 métert repülnek hátra a srácok, stb.), illetve a karakterek közt is akadnak már-már karikatúra-szerű figurák.

1996 Street Fighter EX (arcade)
1997 Street Fighter EX Plus (arcade), Street Fighter EX Plus Alpha (Playstation)
1998 Street Fighter EX2 (arcade)
1999 Street Fighter EX2 Plus (Playstation)
2000 Street Fighter EX3 (Playstation 2.)
3.
3.
Tudatlan vagyok, de mi ez az ex? Milyen platformon van?
2.
2.
Nothing
#1: Korábban az EX volt a hardcore anime-szerű hókuszpókuszos, tripla-tűzlabdás, atomrobbanásos Street Fighter. Azzal, hogy egy jó ideje már a főág is többé-kevésbé ezen az úton halad, tényleg nem tudni, mi lesz az az EX az EX-ben (már ha nem tolják el még durvább szélsőségekig a dolgot)...
Ha minden korábbi EX karaktert bedobnak (néhány új belépővel) és jön egy rakat új mozdulat meg szuper-támadás mindenkinek, azért meglesz a helye. Főleg hogy a Street V. nem aratott osztatlan elismerést.
1.
1.
DON GONDOCS
Egyenlőre nem látom mivel nyújt ez többet mint a Street fighter,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...