Új játékon dolgozik a Street Fighter EX csapata

Áprilisi tréfának hittük, a Street Fighter EX-et is készítő Arika most ennek ellenére megerősítette, hogy a tavasszal bemutatott, egyelőre cím nélküli verekedős játéka nem csak tréfa volt, és valamikor jövőre jelenik meg.

Április elsején még csak viccnek tűnt, az EVO 2017-en viszont hivatalosan is bemutatkozott a Street Fighter EX-szériát fejlesztő Arika legújabb verekedős játéka, az egyelőre csak "The Mysterious Fighting Game" munkacímen futó fejlesztés, ami a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. A premiert egyébként az év végén megelőzi majd egy időleges, főleg a szerverek tesztjét célzó bétakör is.

A bejelentésből és a bemutatkozó előzetesből az is kiderült, hogy az EX-sorozat ismerős karaktereit vonultatja majd fel az új játék, így felbukkan Kairi, Shirase, Garuda, Skullomania és Darunmister is.

4 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.