Bemutatkozott az Atari retrokonzolja, az Ataribox

Az Atari az idei E3-on jelentette be, hogy ismét beszáll a hardverbizniszbe, méghozzá egy Ataribox nevű masinával. Egy frissen kiküldött hírlevélből most már az is kiderült, hogyan fog kinézni az új konzol.

Még mindig nagyon sok a kérdőjel az idei E3-on beharangozott, ma pedig képek formájában is bemutatott Ataribox körül. Az viszont már biztos, hogy a megjelenésben meglehetősen elegáns vonalakat alkalmazó konzol SD-kártyaolvasóval, HDMI-kimenettel és 4 USB-porttal felszerelve kerül majd forgalomba. Továbbra sem tudni, hogy milyen árcédulát kap a konzol, ahogy az sem tisztázott, hogy az Ataribox kinek szól.

Az Atari Project Team ugyanis úgy fogalmazott a hírlevélben, hogy egyszerre szeretnék megszólítani a rajongókat és az újonnan érkezőket is. A játékkínálat terén is csak annyit nyilatkoztak, hogy az előretelepített klasszikus címek mellett lesznek "jelenlegi" játékok is, ami talán arra utal, hogy mostani, más platformokra készülő alkotások és vadonatúj fejlesztések is terítékre kerülhetnek.

17 komment - szólj hozzá!
Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.