Bemutatkozott az Atari retrokonzolja, az Ataribox

Az Atari az idei E3-on jelentette be, hogy ismét beszáll a hardverbizniszbe, méghozzá egy Ataribox nevű masinával. Egy frissen kiküldött hírlevélből most már az is kiderült, hogyan fog kinézni az új konzol.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
#16: Nintendó "shield" ? :D
Azért egy Zelda csak elfut rajta, az elég friss nem ? :D
#16
#14: Azok a bizonyos jelenlegi játékok esetleg kimerülnek a mobil játék színvonalban, azt ne is várja senki hogy majd a legújabb NFS meg hasonlók jönnek rá, elég csak ránézni, ekkora külsőbe nem fér bele nagy kapacitású hardver.
#15
#2: Első képről pont ez ugrott be. :)
#14
YanezModerátor
#13: "Az Atari Project Team ugyanis úgy fogalmazott a hírlevélben, hogy egyszerre szeretnék megszólítani a rajongókat és az újonnan érkezőket is. A játékkínálat terén is csak annyit nyilatkoztak, hogy az előretelepített klasszikus címek mellett lesznek "jelenlegi" játékok is, ami talán arra utal, hogy mostani, más platformokra készülő alkotások és vadonatúj fejlesztések is terítékre kerülhetnek."
#13
Utolsó háromtól kérdem hogy játsszátok az ostobát, vagy valóban azok vagytok? Ez egy retro konzol, ugyanúgy mint a Nintendo mini. Tehát a régi 70-80 as évekbeli játékok lesznek rá telepítve, köze nincs a PS4-hez meg a XOne-hoz.
#12
Az igazi kérdés az lesz,hogy mennyire lesz szoftveresen támogatva.Ha a kutya nem fejleszt majd rá,akkor osztozni fog a PS vita sorsán.
#11
szerintem ennek csak úgy lenne értelme ha legalább ps4/xboxone harwarel lenne felszerelve
#10
Vagy siker vagy totál bukta dizájnra állati jól néz ki de a ps es xbox mellett nemsok létjogusultságát látom,meg kérdés milyen áron fogja kínálni az Atari.Gyűjtőknek biztos tetszeni fog de a mai gamerek szerintem ps vagy xbox mellett döntenek vagy pc.
#9
Egy Raspberry Pi emulációval futtatja a 30 éves játékokat. Tisztára mint a Nintendo, de hát az ember rajongókkal ne álljon le vitatkozni, mert csak veszíthet a dolgon...
#8
#3: arra, hogy ebből konkurencia legyen e
annyi minthogy holnaptól a sega felhagy a softvergyrtásal és sündisznoklonozásbol fog megélni...
#7
Hát nem tudom mi fog belőle kisülni, az Atari játékok nekem gyerekkoromban sem tetszettek, holott annak klónja volt az első videojátékom. Gyűjtőknek talán jó, de más nem nagyon díjazza ma már az epilepszia keltő vibrálást meg a csipogást.
#6
#2: Ugyanez jutott nekem is eszembe. :)
#5
Azt azért érdemes megjegyezni, hogy ez annyira Atari, hogy az Infogrames felvásárolta a márkanevet és néhány éve átnevezte magát, pusztán marketing okokból.
#4
minek még egy retro konzol a ps4 és az xbox one mellé?
#3
YanezModerátor
Ha az lesz amit gondolok, nagy siker és konkurencia lehet belőle. Vagy teljes bukta. Attól függ. Mindenesetre az Atari az első asztali konzolom volt, úgyhogy szívesen viszontlátnám egy versenyképes formában!
#2
Wifi ruterre hasonlít :)
#1
Sok dolog nem derült ki sajna, de azt biztos, hogy valami eszméletlenül jól néz ki ez a kis készülék :)