Visszavonul a BioWare vezetője

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 18.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Aaryn Flynn, a BioWare vezetője tizenhét év után hagyja el a fejlesztőcéget, a helyére Casey Hudson érkezik. Hudson utóbbi években a Microsoftnál dolgozott, HoloLens-projektek kreatív igazgatója volt.

Flynn egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy tizenhét év után otthagyja a BioWare gárdáját, és ezzel a vezetői pozíciót is átadja Hudsonnek.

"Az első napomtól kezdve egészen mostanáig rengeteget tanultam, kiváló kollégákkal és barátokkal találkoztam, és lehetőségem nyílt segíteni, hogy hihetetlen élményekben részesíthessük a játékosokat. Minden egyes alkalommal, amikor azt hittem, hogy megtaláltam a kedvenc játékfejlesztői pillanatom, mindig belekezdtünk valami újba, és az új kihívások valahogy mindig szórakoztattak és elégedettséggel töltöttek el."

Flynn egy ideje már fontolgatta, hogy változtatna az életén, a döntést végül azért tudta meghozni, mert Hudson jelezte, hogy hajlandó lenne visszatérni a cég élére. Hudson, aki az eredeti Mass Effect-trilógia direktora is volt, 2014-ben hagyta el a BioWare-t, majd a Microsofthoz igazolt, ahol HoloLens-projektek kreatív igazgatója volt. Az átmeneti időszakban együtt dolgoznak majd.

12.
12.
Hab
#11: Nem, csak azért mert folyamatosan a pofánkba toltad a véleményed.
11.
11.
GAMEROD
#10: Jah, mintha én lennék a bűnbak hogy el lett szarva a játék :D
10.
10.
Hab
#8: Tudod már nagyon hiányoztál, és nélküled nem is lett volna értelme a kommentemnek, szóval köszi.
9.
9.
Derivel
#8: OFF: De bejött, hiszen megjelentél. :D
5.
5.
user101
Valaminek változnia kell, mert ez az irány amit egy ideje tartanak nagyon nem szimpatikus és a termékeik minőségén is meglátszik... Reméljük az Anthen jó lesz, de komoly félelmeim vannak...
4.
4.
GAMEROD
Várható volt hogy fejek fognak hullani. Ezek a visszavonulások általában kirúgást jelentenek.
3.
3.
Derivel
Örülök, hogy Casey Hudson visszajön (szerintem a Hololens nagyon nem halad), de nem örülök, hogy Flynn elmegy. Végülis, ha továbbra is tudják tartani ezt a minőséget, akkor nem lesz semmi bajom velük.
2.
2.
Heldengeist
#1: A BioWare-nél a legnagyobb gond az, hogy az EA fogja a gyeplőt.
1.
1.
KőbányaKispest
Az Andromeda után már úgy voltak vele, Hudsont visszahivják, mert nagy a baj a cégnél. Mindegy mennyi, csak gyere.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...