Chloe-ról mesél az új Life is Strange videónaplója

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 19.
  • Videó
Link másolása
Augusztus végén visszatér a Life is Strange, ezúttal egy előzménnyel, amelyben Chloe Price kapja főszerepet. A Before the Storm legújabb fejlesztői naplója teljes mértékben rá koncentrál.

A Life is Strange: Before the Storm eseményei három évvel korábban játszódnak, mint az alapjáték történései, a főszereplő pedig Max zűrös barátnője, Chloe lesz. Habár sokat hallhattunk már a lány és Rachel barátságról, az előzményben mélyebbre áshatunk a kapcsolatukban, és megértjük, hogyan lett Chloe az, aki.

Az alábbi fejlesztői naplóból még többet megtudhatsz a karakterről. Érdekesség, hogy bár Chloe más színésznő hangján szólal majd meg, az őt eredetileg eljátszó Ashly Burch is csatlakozott a projekthez, mint az írók tanácsadója.

A Life is Strange: Before the Storm augusztus 31-én rajtol el az Awake című epizóddal, a teljes sorozat háromrészes lesz, és 17 dollárt kóstál. Akinek van 25 dollárja a bővített kiadásra, egy bónuszepizódnak is örülhet, ebben ismét Maxet irányíthatjuk majd.

2.
2.
Macifasz
#1: Fura, de mintha itt is lett volna hír, hogy azért kellett a csere, mert az eredeti szinkronhangja Chloenak benne volt valami szinkronszínészi sztrájkban vagy miben. És emiatt nem vállalta.
1.
1.
medson
Nagyon várom és bízom a team ben hogy nem cseszik el, mindazonáltal nem értem hogy miért nem az eredeti színésznő kölcsönzi Chloe hangját. Talán azért mivel a régi Chloe még úgymond nem volt annyira "tökös" és kellet egy lágyabb ugyan akkor hasonló tónusú hang?? Szerintem az eredeti színésznő is eltudta volna ezt játszani, kár érte mert azért fel fog tűnni hogy nem ugyan az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...