Hordamóddal bővül a Titanfall 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawnnál nem tudnak leállni, jövő héten ismét kibővül a Titanfall 2. Ezúttal egy hordamódot és két új pályát kapnak ingyen a játékosok, pénzt pedig az új festésekre lehet majd költeni.

A július 25-én megjelenő csomag legfontosabb újdonsága a Frontier Defense játékmód, amely a klasszikus hordamódot takarja.

Négy játékos foghat össze, hogy a hullámokban érkező és egyre keményebb ellenfelek támadását visszaverje - már az első Titanfallban is találkoztunk ilyesmivel. Öt nehézségi szinten vághatunk neki a kooperatív mókának, a küzdelmek során szerzett pénzt pedig felszerelésekre költhetjük, és a titánunkat is külön fejleszthetjük. A Frontier Defense kezdetben öt pályát fog támogatni.

Apropó, pályák! A csomag két új térképet is hoz majd magával, a Rise az első játék egyik pályájának felújított változata, míg a Township egy új darab, amit a Live Fire-höz készítettek a fejlesztők. Az új tartalmak ingyenesen elérhetőek majd, de fizetős kiegészítők is érkeznek.

Az elit fegyverfestések a teljes csapatnak boostot adnak, és 10 százalékkal növelik az esélyét, hogy dupla XP-re váltható tokent kapjunk a meccs végén, míg a titánfestések a Frontier Defense módban biztosítják az XP-boostot.

A fizetős tartalmak kapcsán az augusztus 28-i dátumot érdemes megjegyezni: a titánfestések csak addig érhetők el, míg a fegyverfestéseket egy csomagban is megvásárolhatjuk addig.

Július 28-30. között egyébként ingyenesen is ki lehet majd próbálni a játékot, ez idő alatt hozzáférést kapunk az oktatópályához, az első single player küldetéshez és a teljes multiplayerhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...