Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.

A hét eleje óta arról szólnak a hírek, hogy a Telltale Games a jövőjével kapcsolatos bejelentésekre készül. A korábbi találgatások között szerepelt a The Wolf Among Us második szezonja, illetve a Batman: The Telltale Series folytatása is, de a csapat folyamatosan hárította a pletykákat.

Mostanáig, ma délután ugyanis hivatalosan is megerősítették, hogy a The Wolf Among Us, a Batman: The Telltale Series és a The Walking Dead is visszatér. Utóbbi valamikor 2018-ban kapja meg a negyedik és egyben utolsó epizódját, aminek főhőse ismét a 2012 áprilisában elindított sorozat központi karaktere, Clementine lesz. Az utolsó évad PC és Mac mellett konzolokra, valamint iOS-re és Androidra is elkészül.

Bill Willingham híres Fable-képregénysorozata alapján készült The Wolf Among Usnak is bizalmat szavazott a Telltale. A folytatás valamikor a következő esztendő második felében jelenik meg és egy egészen új sztorit mesél majd el. Természetesen a már ismerős karakterek visszatérnek, így Adam Harrington, vagyis Bigby Wolf és Erin Yvette, azaz Snow White is.

A Telltale-féle Batman-folytatás, a Batman: The Enemy Within megjelenésére viszont már nem kell sokat várnunk, hiszen az új évad első epizódja augusztus 8-án mutatkozik be. A The Enigma alcímet viselő első rész a szokásos platformokra, így Androidra, iOS-re, Macre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Ezúttal is kapható lesz majd különálló lemezes változat, amit csak PS4-en és Xbox One-on vásárolhatunk meg.

8 komment - szólj hozzá!