Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
Minél több telltale games jelenik meg, annál klisésebbek, így eléggé félek hogy a 2. évad fele olyan jó sem lesz mint az első volt. :( De ne legyen igazam!
#7
Még a Game of Thrones jó lett volna de nyilván meg akarják várni hogy véget érjen a sorozat
#6
<3
#5
Szuper jó hír. A legjobb TellTale játék számomra továbbra is.
Remélem meg fogjak tudni ismételni az első rész sikerét. Annó azért is ütött nagyot, mert a mesék szereplőit ültettek át modern környezetbe és elég nagy újdonság volt sokak számára.

Amúgy ha valakit érdekel, most a Humble Bundle-ben $1-ért megvehet egy csomó teljen season Telltale játékot.
Valamivel többért meg az újabbakat is.

https://www.humblebundle.com/telltale-bundle-2017
#4
The Wolf Among Us Season 2. Kész, nálam az Év játékos híre. :-D
#3
Én 3 hete kezdtem kijátszani újra a WD-t, se a másodikat, se a harmadikat nem játszottam, pár napja fejeztem be. Én nagyon szeretem szinte az összes Telltale játékot, és Clementine sztorija egy különleges helyet foglal el a szívemben. Szerencsére nem kell 2 évet várni a folytatásra így okkal lehet örülni, de félek a búcsú is nehéz lesz csakúgy mint legutóbb Nathan Drake esetében.
Mindenesetre, köszönjük Telltale a csodás kalandokat! :)
#2
Na akkor 2019-ig már biztos nem jön 4. évad a Sam&Max-hez, de az a rossz érzésem van, hogy utána sem. :(
#1
YanezModerátor
Na akkor ismét nem maradunk egy rakás TT játék nélkül. :) Én pedig időt sem tudok keríteni a TWD 3-ik évadra, pedig ott "porosodik" a PS4-es digitális játékaim közt.