Trailercunami a Comic-Conról

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A geekvilág szeme jelenleg San Diegóra figyel, az idei Comic-Conról záporoznak az új előzetesek. Terítéken az Inhumans, a Jigsaw, a Krypton, a Dead Note, a Pacific Rim 2, a Bright és a Kingsman: The Golden Circle.

Jigsaw

Hosszú évekig tartó pihenő után idén októberben visszatér a Fűrész, ráadásul az első előzetes alapján a csavaros nyomozós szál sem hiányozhat. Most még nem tobzódunk a belsőségekben, inkább a feszültségkeltésre gyúrnak rá Spierig-testvérek, akik a Daybreakersszel már bizonyítottak.

Marvel's Defenders

A Netflixen hódító Marvel-szuperhősök augusztus 18-án állnak össze, hogy csapatban számoljanak le New York gonoszaival. Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil és társainak új kalandja most vadiúj előzetest kapott a képregénypápa, Stan Lee közreműködésével.

The Kingsman: The Golden Circle

Szeptember 22-én érkezik a Kingsman folytatása, ami most egy véres trailerrel hódít, másrészt Archerrel is összefutnak a királynő kémei.

Pacific Rim: Uprising

Régóta várunk már a Tűzgyűrű folytatására, szerencsére a Comic-Conon levetítették az első teaser videót az óriásrobotos filmről. Del Toro helyett a rendezést Steven S. DeKnight vállalta magára, a történet tíz évvel az első rész után veszi kezdetét, és persze visszatérnek az óceán mélyén rejtőző szörnyek is. A Pacific Rim: Uprising jövő februárban landol a mozikban.

Proud Mary

Wonder Women után egy újabb női szuperhős kap saját filmet. A Taraji P. Henson főszereplésével készülő Proud Mary egy bérgyilkosnő mindennapjait meséli el. Áldozatainak becserkészéséhez stílusosan felöltözik, majd jön a kissé furán megrendezett akció. A rendezés Babak Najafi sara, aki a Támadás a Fehér Ház ellen folytatását döngölte a porba. Premier: január 12.

Wonderstruck

Újabb young adult fantasy készül Wonderstruck címmel Brian Selznick kritikusok által is elismert regényéből. Főszereplőnk Ben és Rose, akik ugyan két különböző korszakból származnak, mindketten azt szeretnék, hogy életük jobb legyen. A fiú az apjáról álmodik, akit soha nem ismert, a lány pedig egy sikeres színésznőről. A két fiatal sorsa összefonódik, amikor ugyanazt a rejtélyt próbálják megoldani két különböző évtizedben. Az Amazon gyártásában készülő produkciót Todd Haynes rendezi és október 20-án kerül a mozikba.

Bright

Reméljük, az Öngyilkos osztag minden hibáját orvosolni fogja David Ayer, aki a Netflixnek készít egy fantasy akciófilmet Will Smith főszereplésével. A Bright egy alternatív Los Angelest mutat be: az emberek között orkok, tündék és más mitikus lények élnek. Scott Ward rendőr új társat kap egy ork személyében, akit számos hátrányos megkülönböztetés ért a múltban, ezért mindenképp bizonyítani akar. Miután a két rendőr ölébe egy varázstárgy hull, az összes mesebeli lény célkeresztjébe kerülnek. A film december 22-én landol a Netflix kínálatában.

Death Note

Ezúttal egy új jelenetet kaptunk a népszerű anime amerikai feldolgozásából. A klipből kiderül, hogyan találkozott hősünk, Light, a halál japán istenével, Ryukkal. A premier augusztus 25-én esedékes a Netflixen.

Krypton

A Syfy sem akar kimaradni a szuperhősáradatból. Egy DC-előzménysorozattal lesz dolgunk, amely Superman bolygójának végnapjaiba enged betekintést. A Krypton az acélember nagyapjának sztoriját meséli el. Kiderül, miért kellett az öregnek szégyenkeznie, miközben azért harcol, hogy megmentse családját. A forgatókönyvet David S. Goyer és Ian Goldberg írja, a premier 2018-ban esedékes.

Marvel's Inhumans

Az Inhumans eléggé úttörőnek számít, lévén a tévés premier (szeptember 29.) előtt egy szűk hónappal (szeptember 1.) kerül az IMAX-mozikba az első két epizód, a sztori pedig a tévék képernyőjén folytatódik majd - ilyenre még nem volt példa korábban. A második előzetes már bizakodásra ad okot.

American Horror Story: Cult

Végre alcímet kapott az FX horrorsorozatának hetedik évada, amely a korábbi trendeknek megfelelően egy teljesen új sztorit mesél el. A történet egy vallási szekta körül forog majd, ám ha hihetünk a pletykáknak, feltűnik benne a Freak Show gyilkos bohóca, Twisty is. Sarah Paulson és Evan Peters visszatérnek, az első epizód szeptember 5-én kerül adásba. A teaser alapján indulhat a teóriagyártás!

Köszi, Stack!

3.
3.
imchristailor
Jigsaw es Kingsman, amik erdekeknek, a tobbi nagyon 'meh'.
1.
1.
Stack
Szívesen.
Lesz néznivaló bőven ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...