The Walking Dead-előzetesek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A Comic-Con apropóján befutott a The Walking Dead nyolcadik évadjának több mint ötperces előzetese, de belenézhetünk a Fear The Walking Dead aktuális etapjának folytatásába is. A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket.

Azt sejteni lehetett, hogy Rick és Negan bandájának konfliktusa még nincs lefutva, a 8. évad ott folytatja a történetet, ahol az előző abbahagyta. Baseballütős gonoszunk még Stokes atyával is szembenéz a videó elején, és azt ígéri neki, hogy "össze fogja magát kakálni".

Bizony, az új évad tényleg nem viccel, reméljük Kirkmanék ezúttal sokkal izgalmasabb részekkel jelentkeznek, mint legutóbb.

A The Walking Dead október 22-én tér vissza az AMC-re, majd egy nappal később a Foxon is látható lesz nálunk.

A Fear the Walking Dead folytatása is megkapta a maga előzetesét. A félévad-finálé pár hete ért véget, így még viszonylag frissek az emlékeink. Itt is nagy összecsapás várható Madisonék és az indiánok között. Persze a farmon belül is akadnak nézeteltérések.

A sorozat 3. évada szeptember 10-én tér vissza az AMC-n.

5.
5.
Formula1fanatic
Személy szerint azt várom majd, mikor Negant kapják szét. Gondolom legvégül így lesz :) Persze addig is a nyílt háborún lesz a hangsúly.
1.
1.
Mortis
csaknem végre látni fogunk akciójeleneteket, amikben van izgalom? ideje volna.
Képregény SPOILER A képregényben nemrég ölték meg Andrea-t, aki kb. a fél kommuna kedvenc karaktere volt, köztük nekem is - ha ott képesek ilyesmire 13-14 évvel az indulás után, akkor a sorozat is belehúzhatna hiszen 'csak' nyolc éve megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...