Befutott a Ready Player One első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A hét közepén kiadott első fotó után befutott az Ernest Cline népszerű regénye alapján készülő film első előzetese, ami elég sűrűre sikeredett, hiszen az Oasisban felbukkan majd Freddy Krueger, Szuper Haver, a DeLorean és Akira motorja is.

A Ready Player One-ban egy Wade Watts nevű fiatal fiú kalandjaival ismerkedhetünk meg, aki úgy menekül el a világ borzalmai elől, hogy amikor csak teheti, becsatlakozik az Oasisnak nevezett globális virtuális utópiába, ahol a felhasználók saját alternatív életüket élhetik. Amikor azonban a virtuális valóságot megalapító milliárdos meghal, utoljára kincskeresős versenyt indít. Természetesen Wade is csatlakozik a kalandhoz, de hamar szembetalálja majd magát egy mindenre képes óriáscéggel, aki bármit bevet annak érdekében, hogy elsőként szerezze meg a fődíjat.

A filmet 2018. március 30-án mutatják be a tengerentúlon, a főbb szerepekben pedig Tye Sheridan, Olivia Cook, Mark Rylance, Simon Pegg és Ben Mendelsohn lesz majd látható.

Köszi, DON GONDOCS!

3.
3.
BrockSamson
Visszafogottan optimista vagyok, illetve kivancsi vagyok mennyi utalast sikerul majd belecsempeszni, remelhetoleg nem sporolnak majd veluk.
2.
2.
Stack
Nagyon várom!
A könyvnek nagyon jó hangulata volt, remélem nem lesz túl bazári a film.
1.
1.
zsoze
najoooo a konyvet olvastam és most megint elkezdem :D jó lesz ez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...