Westworld - megérkezett a második szezon trailere

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan a Westworld második évadának bemutatkozása még odébb van, hiszen arra csak jövőre kerül sor, az HBO azért csak bemutatott egy ütős és újabb kérdéseket felvető kedvcsinálót.

Az HBO sem maradt távol az idei Comic-Contól, ahol nemcsak a Trónok harca, de a Westworld is kapott egy külön panelt. Nem véletlenül, Jonathan Nolan és Lisa Joy showrunnerek sorozata ugyanis 2018-ban visszatér, méghozzá szinte egy az egyben ugyanabban a felállásban, mint ahogy az első szezont lezártuk. 

A kedvcsinálót egyébként inkább azoknak érdemes meglesniük, akik már látták az első szezont, egyrészt sokkal nagyobb lesz a "húha" érzés, másrészt akad egy-két spoiler is benne.

Mindenesetre Ben Barnes, Ingrid Bolsø Berdal, Ed Harris, Luke Hemsworth, James Marsden, Thandie Newton, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Jimmi Simpson, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood, Shannon Woodward és Jeffrey Wright is szerepelt a beszélgetésen, ami sok mindent előrevetít.

6.
6.
hadzsime
Remélem Anthony Hopkins is visszatér valamilyen formában, nélküle nem lenne az igazi, meg annak is örülnék ha egy kicsit emészthetőbb formában dobálnák a mély okosságokat. Lehet hogy csak én vagyok hülye, de én lófaszt nem értettem ebből a labirintusos dologból, amíg nem olvastam utána.
5.
5.
Beniciodeltoro
Kicsit elhamarkodták a trailert, elég lett volna novemberben leadni.
Aki belenézett az Alvilág királynőjébe, vagy a Hostagesbe, az egy Westworldnek úgy örül mint majom a farkának, hihetetlen a minőségi különbség.
Nem kell túl hájpolni ,de erősen nézhető kategória a WW.
4.
4.
Yanez
9 részig bírtam, de azon is már többször elaludtam. Szal nálam kimarad.
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Egyetértek, kíváncsi vagyok mit tudnak rádobni még a második évadban. Egyenlőre csak találgatok.
1.
1.
Perseus84
Hogy csesznek meg h csak jovore jon rs mar trailereznek itt. Most mar megjobban varom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...