Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#6
Csak egy kérdésem van: ugyan kinek?
Itt megint csak felüti a fejét az MS tipikus, legtöbbször elkövetett bakija: ezzel is elkéstek, de már legalább 7 éve!
Akkor kellett volna ezt meglovagolni, amikor még a Halo egyet jelentett a Bungie-val, amikor még felfelé ívelt és nem lefele a név, amikor olyan élőszereplős előzeteseket adtak ki, hogy még annak is tátva maradt a szája, aki azt se tudta mi az, hogy Halo! Akkor megőrültek volna érte az emberek, én is. Ma már... fene se tudja, a Halo: Nightfall már ezt is elbaszta, pedig a Forward Unto Dawn-t én is szerettem és reménykedtem, hogy beindul. De már lehet akkor is késő lett volna.
#5
#3: Kapni nem igen fogok, mert rengeteg más rajongó is ugyanezt gondolja.:)
alapból a játék egész marketingje atbaxas volt már a legelső trailertol kezdve, mer úgy harangozták be, hogy Chief áruló lett ezért Lockenak el kell intéznie, meg minden idők legnagyobb hajszajat látjuk majd, de ebből semmit nem kaptunk csak egy nagy katyvaszt, nulla karakterekkel.
Ja és Legendaryn meg mindig nem birtam vegignyomni, talán majd egyszer.
#4
Nem hiszem, hogy bárki is felháborodna azon, hogy az 5-öt lehúzzák, mert bár nagyon látványos volt a történet tényleg elég béna lett.
Az egészből arra emlékszem, hogy a Masterchief-et megpróbálják le vadászni de a végén "mindenki énekel."
Pedig úgy harangoznak be, hogy a 343 milyen alázattal nyúlt a sorozathoz és mennyire beváltotta a Bungie által támasztott elvárásokat.
Hát, majd talán a Halo 6.

Amúgy nem értem minek belőle TV sorozat. Ez egy játék a játékosoknak.
Azok nem fogják értékelni a színészek szerencsétlenkedeset. Akik meg nem ismerik a játékot, nem fogjak érteni, hogy mit néznek.

Amúgy szerintem a Dawn sorozat is elég bénára sikeredett.
#3
#1: Ajjaj erre fogsz kapni de amúgy nekem is ez a véleményem emlékszem hogy vártam az új ötödik részt ami olyan semmilyen lett hogy már nem is emlékszem rá a régiekre.pedig tisztán de lepontozni nem merték ugyebár mert Halo.
#2
Egy rohanàs volt, se füle, se farka. Még 360 on jàtszottam a fogkefés halot, nekem eddig az volt a legjobb (igaz 2-3 kimaradt). Az 5 öt nem tudom min jàtszottam...;)
#1
Vicc, amit csinálnak. En semmi biztatott nem várok a sorozattol ennyi év után.
Annak meg jobban tudnék örülni ha a 343-n belül átszervezések lennenek, (kezdetnek repulhetne Bonnie Ross, és visszahozhatnak Marty O Donnelt) mert a Halo 5 egyértelműen a sorozat leggyengébb része lett.