Macskanő is csatlakozott a Hangya stábjához

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Jövő nyáron kerül mozikba A Hangya folytatása, az Ant-Man and the Wasp, aminek színészgárdájához további színészek csatlakoztak, többek között Walton Goggins, Michelle Pfeiffer és Laurence Fisburne személyében.

A következő esztendő nem csak az Avengers: Infinity Warról fog szólni a Marvelnél, hiszen érkezik a nem kevés probléma ellenére 2015-ben kellemes meglepetést okozó A Hangya folytatása, amiben ezúttal már Darázs is komolyabb szerephez jut.

Természetesen mindenki visszatér, aki az első felvonásban szerepelt, így Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas, Michael Pena, David Dastmalchian és T.I. is ott lesz. Az újonnan érkezők között köszönthetjük majd Randall Parkot (ő lesz Jimmy Woo), Hannah John-Kament, mint Ghostot, valamint a Comic-Conon bejelentett Walton Gogginst, aki Sonny Burchként tűnik majd fel. Hozzájuk csatlakozik még Laurence Fishburne, mint Dr. Bill Foster, illetve az Oscar-jelölt Michelle Pfeiffer, aki az első részben csak említés szintjén szóba került Janet Van Dyne-t, vagyis Darázs édesanyját alakítja.

Az Ant-Man and the Wasp 2018. július 6-án mutatkozik be.

5.
5.
McDuff
#4: Hát jah. Még szellemesebb lehetett volna ha ez lenne: Perry White és a Macskanő is csatlakozott a Hangya stábjához!

Amúgy nem értem, Laurence Fishburne-t már ennyire nem köti szerződés a DC-hez, hogy mint akit puskából lőttek ki, át a Marvelhez? Legutóbb azt mondta ugye, hogy nem akart a Justice League-ben feleslegesen szerepelni, mert úgy sem ő a lényeg, 2 mondatért meg nem vállalja, nah de akkor már soha többet? Azt azért sajnálnám, szimpi volt Perry White-ként...
4.
4.
Jaj de otletes cimet sikerult kitalalni a hirhez...
2.
2.
Shifty
#1: Benéztem :( Köszi, javítottam!
1.
1.
Dante McFarlane
Hannah John-Kamen lesz Ghost, Goggins pedig Sonny Burch ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...