Ved - bámulatos látvánnyal operáló RPG-platformer

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix Collective keretében szeretne babérokra törni a litván Karaclan bemutatkozó alkotása, a Ved. Az RPG-elemekkel megspékelt oldalnézetes platformer látványvilága olyan, mintha egy akvarell festmény elevenedne meg.

Elindult a Ved Square Enix Collective-kampánya, így a litván fejlesztőnek 28 napja van arra, hogy minél több szavazatot kapjon a játékosoktól. Ha az érdeklődés nagy, a kiadó felkarolja a projektet, így az a tervek szerint 2018 folyamán napvilágot láthat PC-n és Xbox One-on.

A Ved egyébként egy RPG-platformer, amely egészen látványos grafikával operál. Az oldalnézetes címben döntéseink megváltoztatják a világot, amit a tudomány és a mágia ural. Rengeteget dumálunk különféle NPC-kel, akik aztán a barátaink vagy az ellenségeink lesznek, és persze a harc sem hiányozhat.

Főhősünk Kir, egy magányos vándor, aki Micropolis városát keresi fel, hogy ott nyugalmat találjon. Azonban semmi nem megy simán, a sors egy küldetést varr a nyakába, így megtudja az igazságot a körülötte lévő világról. Vajon milyen titkok rejtőznek a város utcáin?

A Ved művészeti stílusa tényleg lehengerlő, már csak ezért is érdemes bizalmat szavazni neki.

3.
3.
user101
Szép és tényleg nagyon hangulatos, de játszani biztos nem játszanék vele ez alapján...
2.
2.
Őrnagy
Szép, habár a harcrendszer elég egysíkúnak tűnik :)
1.
1.
zsocc-nrg
Kicsit Ori + Child of Light utánérzésem lett :) mindkettő zseniális játék úgyhogy várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...