Darkwood - traileren az új túlélő-horror

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 25.
  • Videó
Link másolása
Új, élőszereplős előzetest villantott az Acid Wizard Studio a legújabb túlélő-horror játékáról, a Darkwoodról. A videó mellé természetesen a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk. Várjuk!

A független lengyel stúdió, az Acid Wizard Studio 2014 óta készülő, új túlélő-horror játékáról adott ki egy élőszereplős bemutatót. A jelenleg még korai hozzáférésű állapotban lévő játék augusztus közepén végre valójában is megjelenik.

A játék egyébként nagyon érdekesnek tűnik első ránézésre, ugyanis a régi korokat idéző, felülnézetes formában lesz játszható. A fő feladatunk természetesen a túlélés lesz, amely éjszaka válik sokkal nehezebbé, nappal ugyanis az ehhez szükséges fegyverek és nyersanyagok gyűjtögetése lesz a célunk. A menedékek keresése és a barikádok építése szintén nagyon fontos pillére lesz a játéknak és túlélésünknek egyaránt. Kalandunk során nem mellesleg más játékosokkal is találkozni fogunk, akiknek minden bizonnyal lesz szerepe továbbhaladásunkban is. De a fejlesztők kihangsúlyozták, hogy a sötétségben emlékezzünk rá, nem bízhatunk meg senkiben!

Steamen egyébként már elérhető a Darkwood korai változata, de aki a teljes verzióval szeretne egy próbát tenni, annak sem kell sokat várnia, ugyanis augusztus 17-én jelenik meg a végleges PC-s kiadás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...