GC 2017: Két új játékkal készül a THQ Nordic

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 25.
  • Teaser
Link másolása
Hamarosan elrajtol az idei Gamescom, ahol a THQ Nordic is képviseltetni fogja magát, ráadásul nem csak már bejelentett játékokkal. A kiadó ugyanis megerősítette, hogy két eddig nem ismertetett címmel is előrukkolnak.

Augusztus végén elrajtol Kölnben az idei Gamescom, ahova a THQ Nordic is kilátogat, méghozzá egészen izgalmas játékfelhozatallal. A kiadó egy frissen kiadott közleményben megerősítette, hogy a Gothic-sorozatért felelős Piranha Bytes új sci-fi szerepjátéka, az ELEX biztosan ott lesz a kiállításon. Nem marad távol a SpellForce 3 multiplayer bétája, illetve az E3 legjobb RPG-jének választott Battle Chasers: Nightwar sem, ami első alkalommal lesz majd megleshető Nintendo Switchen. Végül a kilátogatók megtekinthetik a Bugbear-féle Wreckfestet, továbbá az Aquanox: Deep Descent kampányát.

Ezzel azonban nem ér véget a sor, a THQ Nordic ugyanis megerősítette, hogy két másik játékot is bemutat. Az egyik egy nyitott világú szerepjáték lesz némi posztapokaliptikus hangulattal. A másik pedig egy jól ismert, rejtélyes horrorsorozat újabb felvonása.

3.
3.
kastorhun
Az ELEX-et nagyon várom, a SpellForce 3 se tűnik rossznak, Battle Chasers: Nightwar is királynak tűnik.
2.
2.
PaprikaJancsi
Várjuk őket szeretettel...főleg az ELEX-re vagyok személy szerint kíváncsi
1.
1.
rayden02
"rejtélyes horror-sorozat újabb felvonása"
Painkiller ? :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...