Szeptemberben jön Switch-re a Rayman Legends

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft még januárban jelentette be, hogy a Nintendo konzoljára költözik Rayman legutolsó kalandja. Most napra pontos dátumot kapott a Definitive Edition, amihez a premier előtt még egy demó is érkezik.

Habár az eShop pár napja lelőtte a poént, mivel egy időre kikerült a játék dátuma és demója, a Ubisoft később csak megerősítette, hogy szeptember 12-én érkezik Switch-re a Rayman Legends: Definitive Edition.

A játék kipróbálható változata a nyár végén landol az eShop kínálatában.

A Switch-verzióban egyébként akár négy játékos nyomulhat egyszerre ugyanazon a képernyőn egy vezeték nélküli helyi hálózaton. Ha nincs dokkolva a gép, használhatjuk az érintőképernyős funkciókat: a platformokat mozgathatjuk, köteleket vághatunk és kiüthetjük az ellenfeleket az ujjunkkal. Az új kiadás a Kung Foot frissített változatát is tartalmazza.

Csekkold a friss trailert!

7.
7.
Gamelord
Hát, azért bárki bármit mond,régi játék ide vagy oda, a 4 játékos mód az menő.
6.
6.
Norbiii
Természetesen örülök, ha majd ez játék az embereknek örömet okoz, de azért én sem fogok örömtáncot járni, hogy ismét már egy rég megjelent játék jön a Nintendo játékkonzoljára, a Switchre...
2.
2.
KRAT0S
Kapnak egy nemtudom hány éves játékot ! JUUJJJJJ DE JÓÓÓÓÓ.......pfff
1.
1.
strike19
Egy új Rayman-nak jobban örültem volna.Ez a Legends már mindenre megjelent kenyérpirítón át egészen bálna méretű számítógépig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...