Dying Light - itt az első ingyenes DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland megígérte, hogy a következő tizenkét hónap során 10 ingyenes DLC-vel látja el a Dying Light-veteránokat. A kiadó nem beszélt mellé, máris itt az első (pontosabban a nulladik) grátisz csomag.

A Content Drop #0 voltaképpen a szeptemberben induló DLC-áradatra készíti fel a nagyérdeműt. A csomag új fegyvereket, ellenségeket és egyéb cuccokat tartalmaz. Az óvárosban egy új katonai frakció kelti a zavart, valamint a Mutated Goon névre keresztelt zombik is feltűntek a játék világában.

A játékosok megkapják a Hunter felszerelést, valamint a Harran katonai puskát is. Ez utóbbit viszont csak a Techland saját boltjából, a Gemlyből tölthetjük le. A frissen indított disztribúciós platformon a kiadó saját játékai és más fejlesztők alkotásai közül mazsolázhatunk, de közösségi funkciókkal is felvértezték a rendszert.

6.
6.
Archanelion
Háát... Nem tudom... Nekem nem hangzik jól. Semmi érdekfeszítő nincs benne számomra. Miután végig vittem a játékot, erőltettem egy darabig, de nem ment az se. Valahogy miután a sztorinak vége lett, nem kötött oda. Legend lvl 6ig elvittem, aztán azt mondtam, hogy ez már unalmas. Bár már harmadjára vittem végig, az első kettő PC-n volt, a harmadik PS4-en. Ez a be the zombie mód is hülyeség, semmi motiváló nincs benne, csak multi, aztán kész... Ha meg multizok, akkor nem ilyennel
5.
5.
giga321
Minden tiszteletem a fejlesztőké. Azt hiszem itt az ideje visszatérnem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...