Új cuccok a PlayerUnknown's Battlegroundsban

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 28.
  • Hír
Link másolása
A Bluehole nagy sikerű lövöldéje ismét fontos mérföldkőhöz érkezik. Jövő hónapban ugyanis új skineket vásárolhatunk magunknak, amelyek között Battle Royale-cuccok is találhatók.

A PlayerUnknown's Battlegrounds-jelenségről talán senkinek sem tudunk sok újat mondani, aki kicsit is otthon van a játékvilágban. Az idén márciusban debütált játék azonnal felborította a Steam addigi letöltési listáit. Hatalmas siker lett, köszönhetően az izgalmas, túlélésre kihegyezett, PvP-alapú játékmenetének. Nemsokára, augusztus 3-ától pedig még színesebbé tehetjük a csatákat, hiszen új skinek és ruhák érkeznek a programba a következő frissítéssel.
Egészen pontosan háromféle láda fog hullani a játékban, amelyek közül kettő ingyenesen nyitható lesz bárki számára, a harmadik, a Gamescom Invitational Crate viszont fizetős cuccokat tartalmaz majd, és csak egy bizonyos, speciális kulcs fogja nyitni. A kulcsot egyébként 2,5 dollár értékben tudjuk megvásárolni, augusztus 3-27. között.

És hogy mi ennek a lényege? Az idei Gamescomon egy bajnokságot fognak rendezni a játékból, ahol 80 játékos méri össze a tudását. Itt kapcsolódva az előbb említettekhez, az esemény pénzdíjait a kulcsok vásárlásaiból fogják finanszírozni a rendezők. Azért érdemes megvásárolni ezeket a kulcsokat, mert az általuk nyitható ládák, a kultikus film, a Battle Royale ihlette ruhadarabokat fognak tartalmazni. Ezen öltözékek tehát, jövő hónap elején, egészen pontosan 3-án válnak elérhetővé, olyan további újítások mellett, mint a sokak által várt Field of View-csúszka, az FPS-szerver lehetősége mind egyéni, mind csapatban indított meccsek esetében, plusz egy új fegyvert is adnak a játékhoz.

A túlélő lövölde az eddigiekhez hasonlóan Early Access-formában érhető el PC-n, de már az Xbox One-os változat is fejlesztés alatt áll.

5.
5.
br1Koo
#2: A cs 1.6-al is valag ember játsszik a mai napig, mert telibeszarják, hogy hogy néz ki. A játék alapkoncepciója és kivitelezése nem arra épül hogy meg tudod-e számolni mennyi katica volt az útszéli sloziban, hanem mindig érdekes szitukat képes teremteni. Egy multi játékban ez tökéletesen megteszi kezdésnek.
4.
4.
zozo76hun
#2: te rendesen folidegesitetted magad! :)
3.
3.
zozo76hun
#2: de nem csak ez ilyen kinezetu, a dayz se egy csucs, nem? es az sincs kesz, meg a ps-en a h1z1 vagy mi a neve, az se egy grafika kanaan, meg egyik sincs ugy relative kesz.
2.
2.
dvs00
Kibaszott gagyi ez a játék. Nem értem mit esznek rajta, borzalmasan elavult grafika, animációk kb ezredfordulós szintűek bazmeg, kb az első Splinter Cell-ben szebb volt a karakteranimáció, gunplay szintén kurvaszar, nem ér egy forintot sem, mobilos játéknagy elmegy, száras közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...