Ingyenes játékok a hétvégére

A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!

Kezdjük az id Software tavaly májusban megjelent régivonalas shooterével! Bizony, a DOOM ingyen játszható a hétvégén minden PlayStation Plus-tag számára.

A móka hétfőig, azaz július 31-ig él. A kampány mellett mindhárom multiplayer DLC-t (Unto the Evil, Hell Followed és Bloodfall) is megkapjuk, mivel a kiadó nemrégiben mindenki számára ingyenessé tette a korábbi fizetős adalékokat. Ha bejött a játék, augusztus 12-ig mindössze 15 euróért vásárolhatod meg a shootert, és minden eredményed megmarad.

Ha Xbox One-on játszol és Gold-előfizetésed van, mindenképp érdemes lecsapnod a Diablo III: Ultimate Evil Editionre, lévén a Blizzard akció-szerepjátékával is tehetsz egy próbát július 27-31. között.

A Rise of Necromancer DLC-vel felvértezett Diablo III: Eternal Collection most 35 százalékkal olcsóbban szerezhető be Xbox One-ra.

A PC-sek sem maradnak ki a mókából, sőt ők tudnak a legtovább játszani ingyen a Call of Duty: Infinite Warfare-rel július 30-ig. A próbahétvége kizárólag a multiplayerre érvényes, a single kampány és zombimód kimarad a szórásból.

A játék most féláron, 30 euróért zsákolható be a Steamen.

4 komment - szólj hozzá!