Drágul a PlayStation Plus-előfizetés

A Sony bejelentette, hogy augusztus végétől növeli a PS Plus-előfizetés díját Európában. Az éves tagdíj 60 euróra emelkedik, míg a negyedéves tagság 20 euróról 25-re növekszik. Egy hónapod lesz rá, hogy a régi áron fizess elő.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#52
Kezdettol fogva ps+ tag vagyok. Ez utan is az maradok. Aki online-t jatszik az igy is-ugy is meg kell vegye.
#48
#30: Tisztába vagy azzal, hogy hány milliárd euróról van szó, emiatt?
#45
#42: Sajnálom, akkor én tévedtem. Az a baj viszont hogy ez az emelés várható volt, három hónapon keresztül voltak AAA címek a plus-ban. (Life is strange, until dawn, game of thrones, most meg ugye a just cause 3)
#44
#43: Én meg 10 ezerért vettem nemrég éves PS Plust, ha már licitálunk.:) Ez így akkor 50% eltérés, ami azért elég durva.
Mivel voltam jóideig Gold-tag a régi X360-as időkben, ismerem a szolgáltatást, és szerintem nem igazán áll a hasonlatod.:) Kivéve, ha az amúgy gamer szempontból érdektelen funkciókat szeretnéd lobogtatni.
#42
#41: Kedves LexerTheFirst:
Először is, az Xbox Gold tagság 19.850 HUF, tehát még az emelt ár is olcsóbb, mint az XBox. Az egész fizetős szolgáltatást az MS-nek köszönheti a nép, ők találták ki, ők vezették be, az ettől még szomorú, hogy a PS megy utána. De még mindig olcsóbb. Plusz volt egy közvéleménykutatás pár éve, ahol valószínűleg az emberek többsége azt jelölte meg válaszként, hogy AAA játékokért fizetne többet is a PS Plusra. Ez most itt van. Vannak AAA játékok, és emelkedik az ár.
#41
Kedves Sony!

Tisztelettel fejezném ki, hogy nagy PlayStation rajongó vagyok, PSX-en kezdtem, majd PS2, PS3, és tavaly november óta egy PS4 pro szerencsés tulajdonosa is vagyok. Nagyon jó húzás volt a pro, mert a régi PS4 árában kaptunk egy erősebb gépet. De azt viszont el kell ismernem, hogy az XBOX Live program sokkal jobb, mint a plus. És ennek tekintetében még drágítják is? Elsőként mondják el, hogy pontosan miért is lett drágább a nála sokkal jobb LIVE előfizetésnél?

Elsőként fejleszteni kéne, aztán drágítani... ennek tekintetében pedig basszátok meg!
#38
#37: Én nekem például karácsonyi rituálé, hogy végigviszem a Return to Castle Wolfensteint, és megnézem a Die Hard 1-2-3t. Minden évben. :D
#37
#36: Ja, az hogy 3eves jatekot elovesz az ember? Hat az mondjuk tenyleg nem ritkasag. Arrol van szo,hogy idovel nem veszi mar elo az ember. Szoval az hogy az ingyen plus jatekot kesobb mar nem vehetem elo nem veszteseg mert amugy se venne elo egy uj generacional mar 5-10ev mulva.
Es nem kizarolagosan ez van, de altalanosan ez tapasztalhato. A tobbseg csak dumalja hogy elovenne a regi jatekot valojaban kevesen.
#34
#32: Vettem ujra ps1et, hozzaraktam a regi crast, colyn 1et, colony wars3 gyari jatekokat. 1szer jatszottam veluk ujra azt azota is inkabb csak gyujtemenykent vannak.
#33
#32: Legtobb jatek csak porosodik, valojaban csak ragaszkodik hozza az ember. Sajnalja eladni, hogy ugyis eloveszi azt megse. Nem par evrol van szo,hanem hogy amikor mar uj geped van egyre inkabb nem lesz kedved elovenni 7-8 ev tavlatabol.