Hátborzongató traileren a Hellblade

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 28.
  • Videó
Link másolása
Egy kétperces előzetest izgulhatunk végig a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A Ninja Theory meglehetősen sötét világot alkotott, és hősnőnk egy igazán drámai karakter. Szenved és semmi sem tántoríthatja el céljától.

Már küszöbön áll a Hellblade: Senua’s Sacrifice megjelenése, a Ninja Theory nem kapkodta el a fejlesztést, de alapos munkát végzett ez idő alatt.

Most már tudjuk, hogy PS4 Prón két opció áll a rendelkezésünkre. Az első látványosabb grafikát ígér, a második viszont stabil 60 fps-re lövi be a framerate-et. Hasonló megoldással operált a Nioh is.

PC-n már nem lesznek megkötések, így framerate-sapka sem, a felbontást pedig 4K-ra is feltolhatjuk. A játék támogatja a 21:9-es képarányt is.

A legújabb előzetes kivonatokat tartalmaz a drámaibb pillanatokból, a hangulatától pedig a hideg futkosott a hátunkon.

Megjelenés augusztus 8-án PC-n és PS4-en. A legutóbbi gameplay videóért erre tessék.

17.
17.
user101
Ha nem lesz tele a PC-s változat "gamebreaking bugokkal" akkor nyugodtan húzhatnak egy strigulát a gőzcsapos változatra, mert kell...

Amúgy a Ryse-t nagyon kedvezményes áron: 10 dolcsi körül szereztem be, de kicsit szégyelltem is magam miatta... :) Százszor inkább az, mint egy cod... :)
16.
16.
bitbandita
#15: Hogy mi? Nem volt nagy hype a Ryse: Son of Rome körül? Annyira nem, hogy azzal promózták az Xbox One erejét....
15.
15.
jolvokq
Hát igen én is nyomtam ezt a ryse sone romét nagyon jó játék volt de még nem akasztottam ki. Réteg játék volt nem egy túl hájpolt játék pont mint ez se egy túl hájpolt játék pont ezért lesz jó. :)
13.
13.
crytek
#10: És jó is lett nagyon és szép is... Kár ,hogy nem ért el sikereket és kb soha nem lesz folytatása :(
Pedig az egy open World jobban rpgsítve nagyon megnéznél.... pláne annál szebb kivitelben.

Sajnálom ezeket a fejlesztőket ,mert a fejlesztői videókban látszik mindent megtesznek mondhatni szívüket lelküket beleadják és nem lesz egy hüde nagy valami......... Aztán ki tudja .
10.
10.
biohazard rex
Ez a játék is kb olyan lesz mint a ryse: son of rome. Lehet kevesebb lesz benne a QTE...
Emlékszem az is mennyien várták anno :d
8.
8.
pucu9011
#2: Én is így vagyok, de ez a trailer.... Mindig elfelejtem ezt a játékot aztán jön egy újabb gameplay vagy tailer és újra és újra bele szerelmesedek. Megvárom az első teszteket aztán lehet vétel lesz belőle.
7.
7.
hedzsooo
#5: Hát nem áppen pl. az uccsó Mass Effectre emlékeztető fércmunka de nem is baj. Részemről is várós ez a tyutyerka, az új Wolfival + az ELEX-szel az idén még.
5.
5.
imchristailor
Elképesztő, hogy mennyi munkát tettek bele. Annyira jól látszik az általuk több videóban bemutatott facial animation. Hála az égnek, hogy augusztus 8 már nincs messze.
3.
3.
RangerFox
#2: Számból vetted ki a szót.
2.
2.
Raizen25
Ha nem lennék szarásig játékkal lehet énis előrendelném.
1.
1.
Oresko
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...