Már 21 millió játékost vonz a Battlefield 1

Az Electronic Arts is közzétette a június 30-án véget ért negyedév pénzügyi jelentését. A kiadó bevételei nőttek, a Battlefield 1 játékosbázisa pedig tovább növekedett március óta. Már 21 millióan játszanak az FPS-sel.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
#5: Hát veled meg mivan :D... Vannak szerók ahol fullon van
#11
#10: Egyszerűen más ok nincs..
#10
#6: Istenem. Már ebből is összeesküvés elméletet gyártasz? :D Sztem feküdj le...
#9
#8: Konkurencia elleni védelem?

Az eladási szám ellen mit védekezel az csak egy rohadt szám. Ha benyögi az EA pc-re elment 2 milla ,xbox onera 8 ,ps4 re meg 10 akkor mi van? Szerinted a többiek ezzel mit tudnak kezdeni? Semmit tudván hogy eddig is szart csináltak amivel nem érnek fel ezekhez a számokhoz mélyen magukba néznek maximum ezt tudják... Védelem lol ,ezt te se gondoltad komolyan.
#6
Arra kiváncsi lennék mennyit adtak el pc-re xbox one-ra és ps4-re.
Nem tudom miért büdös ezt megmondani nagyon jól tudják ők meg ,de 100% pénzmosás folyik más oka egyszerűen nem lehet ,hogy soha nem közöl egy cég sem adatokat.


Falcon: BF BC2 óta ennek volt a legjobb single kampánya.....
#5
Se normális kampány és egy primitiv multi rét pár kis házzal a szerverek meg uresek ps4 en bf4 után kiábrándito de eladtam és csk 9 ezret buktáztam rajta számomra ennyi volt a world war játék kora
#4
#2: Anno a Dead Space 3 pont az EA miatt lett szar. Visceralnak meg volt a saját elképzelése egy dark túlélő horrorról, de az EA bácsi belerakatott CO-OP ot és teljesen lájtos kaland játékká változtatták a projectet. Ne feledjétek a WWI téma is csak egy hajszálon múlt, elsőre nem sikerült meggyőzni az EA-t. Még mindig egy szarfaszú pénzéhes banda, csak tehetséges stúdiókkal dolgoznak.
#3
Én szeretem multiban szinte csak ezt nyomom!
#2
igy igaz ! hajrá battlefield imádunk :D jöhetne még egy kis dead space és meg volák elégedre :D
#1
Érdekes, hogy mennyivel több pénz folyik be a mikrotranzakciókból.. Amúgy örülök hogy megy az EA szekere, mióta változtattak az üzletpolitikájukon, és kedvesek a játékosokkal, szimpatikus cég (mondjuk számomra azelőtt is azok voltak). AZ ősz ezeket a számokat megsokszorozza, új Need for Speed, Fifa, Battlefront 2, Sims4 konzolokon, új BF kieg.. Jó lesz ez