Brit toplista: a Crash-trilógia vitte a júliust

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 31.
  • Toplista
Link másolása
Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, ami azt is jelenti, hogy a megjelenés óta eltelt öt hétből négyet simán az Activision játéka nyert, ezzel pedig a leghosszabb ideje uralkodó PlayStation 4-exkluzív címet is bezsebelte.

A múlt heti lista első három helyezettje változatlan maradt, így az élen ismét a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zárt. A július hónapot szinte végig uraló múltidézés ezzel a megsüvegelendő teljesítménnyel a szigetország eladási listáját leghosszabb ideig vezető PlayStation 4-exkluzív címét is zsebre vágta, amit eddig a The Last of Us birtokolt.

A dobogó második fokát az egy héttel ezelőtt is ezüstérmes Splatoon 2 szerezte meg, míg a bronzérmet a még mindig nagyon keresett Grand Theft Auto V csípte el.

A Bethesdának is bejöttek a különböző promóciói, hiszen a Fallout 4 folytatta erősödését és a kilencedik helyről egészen a negyedik pozícióig jutott. Mögötte pedig a szintén jól árazott DOOM és Dishonored 2 végzett.

A múlt héten megjelent Hey! Pikminnek nem indult jól a karrierje, hiszen csak a huszonkilencedik helyig jutott.

  1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  2. Splatoon 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. Fallout 4
  5. DOOM
  6. Dishonored 2
  7. Miitopia
  8. Rugby League Live 4
  9. FIFA 17
  10. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  11. Horizon: Zero Dawn
  12. LEGO Worlds
  13. Rainbow Six: Siege
  14. Battlefield 1
  15. Rocket League
  16. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  17. Mario Kart 8 Deluxe
  18. Call of Duty: Infinite Warfare
  19. Injustice 2
  20. Forza Horizon 3
9.
9.
user101
Hát nem tudom. Bár, meg nem lepődnék ha mégis multiplatform lenne. De arra egyébként kevesebb esélyt adnék, mint egy sima PC-s portra. ( Persze, csak ha benne van a Sony keze is... Ha Activisionék döntenek saját hatáskörben, akkor jönni fog mindenre, még kávéfőzőre is ! :)

Az más kérdés, hogy engem, mint PC-s játékost teljességgel hidegen hagy a Crash széria és összehasonlítva egy Trine, Rayman szériával, felét sem adnám érte, mint amennyiért adják... Szóval nem jósolok nagy eladásokat, pláne nem ennyiért... :(
8.
8.
kopic
Nagy valószínűséggel tényleg jönni fog X-re:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=31157&news&Crash%20Bandicoot:%20Xbox-sziv%E1rg%E1s
6.
6.
ARTURUS22
#3: Az a baj hogy tegyük fel kijön. Jöjön ki mindenki akinek nics pse érezze vele jól magát.
De ugye pc nagy eladásokat egy platformertöl ne várjunk, ha jóltudom pcre a multi részek se jöttek ki de erre rákeresek, a pc sajnos nem egy platform jétékra alkalmas közeg ott más megy énse marioznék cresheznlk rajta.

Xboxon akkár mehetne is, de ugye most van kb40% eladva boxbol mint ps4böl.
Azt nem mondom hogy ps4 en még nosztalgia faktor is van mert 4 generácio alatt a játékosok nagoyn megkeveredtek szal ez sztem nem oszt nem szoroz.
De az igen hogy tegyük fel jön félévre ez akkor egy féléves játék lesz végigjátszásokkal és egyéb millio yutub videoval és akkor a használt ps4 lemezek ára már megfeleződik(3 honapot szoktak erre mondani nagyobb címeknél félév alatt sztem ez reális) így boxon nehéz lenne izmos fogyást várni.

Meg pl nézünk meg bármelyik box cimet ami késöbb jött ps3 ra töreddékét nem adták el(bioshck, mass effect) akkor sem ha a kiadáskor már több ps3 volt mint annak idején 360 mikkor arra kijött. Ezalol a trend alol egy csoport volt kivétel, mikkor japánban 360 jrpgket portoltak ps3 ra, de ez megint egy külön történet.

Szal ha mondjuk jön pcre boxra, elég valoszinütlen, hogy50% többet érjen el a mostani eladásoknak a 2n együtt. De ha majd jön egy folytatás ami remélem jőn az már biztos multiplatform lesz.
5.
5.
cyberstaker
Nem értelek se titeket, sem a kiadót. A kiadót azért mert nem hajlandó tisztázni, hogy a cím multiplatform lesz e vagy sem. És most nem a célozgatásokra gondolok, amik facebookon láttak nap világot, random emberek jóslataiként. Titeket meg azért nem, mert biztos információ hiányában dobálóztok tényi alapon, szubjektív következtetésekkel. Arról hogy tényleg multiplatfrom lesz e nekem felemás érzéseim vannak. Nem örülnék neki, ha valaki kimaradna ebből az élményből csak azért mert más konzolja van, és azt is szeretném hogy jól teljesítsen a játék, a jövőbeni fejlesztések érdekében. Ennek még is jó érzés hogy úgy érzi az ember hogy valami különlegesebbért fizetett, amit kevesebb ember tudhat magáénak. Érdekes érdekellentét :)
3.
3.
mark910624
#1: Ha kicsit is értenél az eladásokhoz láthatnád hogy olyan játékok amik régen Sony exkluzívok voltak (Tekken, Final Fantasy, Crash Bandicoot) alig vesznek Xbox-ra, ilyen 1:4 vagy 1:5 arányban veri a Sony masinája. Úgyhogy nem lenne semmi, eladnánap pár százezerrel többet és csókolom. Ezt a PC-s verziót nem tudom honnan vetted, soha nem fog kijönni PC-ra, már ha egyáltalán kijön Xbox-ra, aminek kb. 20% esélyt adok, mert Activision, plusz a Mutantos szarok és a Twinsanity is kijött Xboxra ...
2.
2.
ARTURUS22
#1: jaja amikkor mikkor is ja soha :D
1.
1.
Yanez
No gyerekek, ez nagyon durva a Crash Trilogy-tól! Képzelem mi lesz, amikor kijön XO és pc platformokra is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...