Jövőre folytatódik a Battlefield-sorozat?

A múlt héten tartotta aktuális pénzügyi esztendőre vonatkozó beszámolóját az Electronic Arts, ahol a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson állítólag a befektetőknek megerősítette, 2018-ban mutatkozik be az új Battlefield.

Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett az Electronic Arts részéről, de egy rajongói oldal friss Twitter-bejegyzése szerint az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a múlt héten tartott pénzügyi konferenciáján a befektetőknek megerősítette, hogy 2018-ban új résszel bővül a Battlefield-sorozat.

Annak ellenére, hogy hivatalos megerősítés nem érkezett a kiadótól, abszolút nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy jövőre új epizóddal egészüljön ki a Battlefield-franchise, hiszen egy ideje már kétéves ciklusokban érkeznek a sorozat darabjai.

Idő előtt lebukott a Battlefield 1: Revolution Edition

De amíg várjuk a sorozat következő felvonását, addig itt van a még mindig nagyon népszerű Battlefield 1, ami egy, az Amazon jóvoltából kiszivárgott adatlap szerint hamarosan új, minden eddig megjelent DLC-vel és szezonbérlettel megpakolt kiadást kap. A Revolution Edition augusztus 22-től lesz megvásárolható, mindhárom platformra, 59,99 euró ellenében.

10 komment - szólj hozzá!