Bemutatkozott a Guild Wars 2: Path of Fire

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 második kiegészítőjét. A szeptemberben érkező Path of Fire-ben egy teljesen új sivatagos régióba látogatunk, lesznek új elit specializációk és jönnek a hátasjószágok is.

Egy rosszindulatú istennel néznek szembe a játékosok a Guild Wars 2 legújabb expanziójában, amely egy teljesen új régióba kalauzolja őket. A Path of Fire Crystal Desertje nagyon fontos helyszín volt az MMO első részében, ám most 250 évvel később keressük fel a sivatagos terepet.

A történet szerint a játékosok Balthazart üldözik. Az isten már régóta eltűnt, ám a közelmúltban visszatért, hogy romlást hozzon a világra. Pontosabban az a célja, hogy felkutassa és megölje az egyik legöregebb sárkányt, Kralkatorrikot - ha sikerrel jár, annak katasztrofális következményei lesznek a világra.

Amellett, hogy öt új nyitott zónát tartalmaz a kiegészítő, végre mountokat is szerezhetünk. A hátasok már sok MMO-ban alapnak számítanak, de a Guild Wars 2-ben csak most lovagolhatunk meg különféle állatokat. Így gyorsabban közlekedhetünk, de minden mountnak saját fejleszthető képességei is lesznek. Már a bővítmény első térképén, a Crystal Oasisen elérhetővé válik a raptor. A dinó nagyokat ugrik, így olyan helyekre is eljuthatunk vele, ahová gyalog nem volt lehetőségünk.

A Path of Fire kilenc új elit kategóriájú specializációval jön - minden meglévő szakmát kiterjeszthetünk velük, így új fegyverek és lehetőségek várnak ránk.

A csomag szeptember 22-én érkezik, az előrendelés lehetősége már éles. Az ára önmagában 29,99 dollár lesz, de ha az előző kiegészítőt is meg akarjuk kaparintani, akkor egy 49,99 dolláros bundle-t is választhatunk.

A vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatjuk az MMO-t augusztus 11-13. között. Ha újoncként vágunk bele a Path of Fire-be, egy karakterünket kapásból a 80. szintre húzhatjuk fel.

Köszönjük, mephi!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...