Conan Exiles - hamarosan jön a lehűlés

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Funcom jelentése szerint augusztus közepén méretes frissítést kap a Conan Exiles. Az ingyenes expanzió, a The Frozen North nemcsak a játékteret növeli meg drasztikusan, de számos újdonsággal is kiegészíti az alapjátékot.

Második fázisához érkezett az egyelőre csak korai hozzáférésben elérhető Conan Exiles. A Funcom a mérföldkövet egy tartalmas, minden platformra elérhető kiegészítéssel, a The Frozen North-szal ünnepli, ami augusztus 16-án élesedik majd PC-n és Xbox One-on.

Az expanzió teljesen ingyenes lesz a játékosok számára. Többek között egy hatalmas, teljesen új játéktérrel növeli a Conan Exiles világát, ami nagyjából 70 százalékkal lesz így nagyobb. Kapunk egy sivatagos és egy fagyos, északi helyszínt is, ahol bizony az új klíma mellett az időjárás viszontagságaival is meg kell küzdenünk. Új játékmenet-mechanikák is bemutatkoznak, mint például a halak számára felállítható csapdák, a főzés vagy a méhészkedés. Megújul a kraftolás, illetve most már sörfőzdét is nyithatunk.

A teljes változat a tervek szerint 2018 első negyedévében jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

22.
22.
user101
#21: Azzal tisztába vagytok, hogy egy fantasy világ és annak szintén kitalált szereplőiről vitatkoztok ? :DDD
16.
16.
#14: Igen itt az is közrejátszik, hogy a könyvekben inkább soványan izmos és harcedzett de sajna a régi film felépítette rá az izomagy kultuszt és szerintem itt jön képbe ez a macsócskodás is, hogy piáljon meg üssön verjen.

Persze ízlések és pofonok tényleg, de én is a tolvajos, lopakodós verzió mellett tudok érvelni.

A méhészkedést is jó ötletnek tartom, lévén opcionális.
Ugyanúgy mint a Skyrim-ben is csinálhattál mindent.
Simán végig lehetett tolni alkímia nélkül, de én személy szerint kifejezetten élveztem a kísérletek, mert néha bitang cuccokat hoztam létre.
11.
11.
#9: Pontosan, de szerintem kár is lenne beszélni neki erről, mert nem te olvastál rossz könyveket, hanem ő nem olvasott semmit úgyhogy szerintem választ ne várj.

10.
10.
jolvokq
jöhetne már egy le hűlés ide is :) ez a meleg ki bírhatatlan :) :D :D
7.
7.
Dark_Temptation
Nem conant alakitod... te jo isten.... azt csinalsz benne amit akarsz ha csak nozni inni meg harcolni lehetne benne, sirnal hogy milyen szar jatek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...