Szeptemberben jelenik meg a Raid: World War II

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Lion Game Lion, a Starbreeze és az 505 Games megerősítette, hogy az idén tavasszal bejelentett, Kelly hőseiből nagykanállal merítő, négyfős kooperatív akcióra kihegyezett Raid: World War II szeptemberben jelenik meg.

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a horvát Lion Game Lion négyfős kooperatív, második világháborús kalandra invitáló játéka, a Raid: World War II. A Starbreeze kiadásában polcokra felmászó shooterben egy brit hírszerzőkből álló csapatot fogunk irányítani. A PC-s változat szeptember 26-án jelenik meg, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 13-tól lesz megvásárolható a játék, amiben négy karakter közül választhatunk majd (Recon, Assault, Insurgent, Demolitions).

A különböző képességű hősökkel szabotázsokat, bérgyilkosságokat, beszivárgásokat kell teljesítenünk, miközben Hitler és a náci rezsim összehordott aranyát kell megszereznünk. Karaktereink mellett fegyverzetünk is testreszabható lesz, akiket többek között az Operations nevű játékmódban is bevethetünk. Itt láncba fűzött kihívások sorozatában kell helytállnunk, ahol új történeteket és egyéb bónusztartalmakat kapnak majd a játékosok. Lesznek úgynevezett Challange kártyák is, amelyekkel egyedi szabályokat generálhatunk, például több utánpótlást tudunk dobálni, vagy ellenállóbbak lehetünk.

4.
4.
user101
A második világháborút feldolgozó regényeket, filmeket és persze játékokat is imádom. Szerintem az volt az egyik legjelentősebb korszak ami a legjobb táptalajt adja ilyen témájú alkotásokhoz. ( Szomorú és egyben borzalmas, de mind a technológiai fejlettség szintje, a hadviselés mechanikája, történetek, lehetőségek a legjobban feldolgozható és átadható a "modern kori játékosoknak" . ) Nem voltak "drón sasok", "műhódok" és egy diverzáns egységről sem lehetett tudni, hogy mit csinálnak vagy egyáltalán létezik-e. Akkor hatalmas területeket járhattak be anélkül, hogy felderíthették volna őket, ha sikerült elkerülni az őrjáratokat. Viszont kellően modern lőfegyver arzenál állt rendelkezésre, hogy egy ilyen játékot kellően élvezetessé tegyen.

Viszont ha megnézzük, hogy melyik oldalon harcolva milyen jellemző küldetésekkel, helyszínekkel találkozunk akkor az fog lejönni, hogy alapvetően a Németek által megszállt területek és a partizán akciók adják a legjobb talajt. Német egységként többnyire villámháborúval, objektum őrzéssel, majd védekező visszavonulással tölthetnéd az idődet. Vagy vigyázhattál egy lágerben a rabokra... :( Persze ott is megjelentek az olyan zseniális címek, mint a Tű a szénakazalban, de nagyságrendekkel több van a másik oldalban. A misztikum, csodafegyverek, kincsek, okkultizmus adta pluszról nem is beszélve.

Aztán ott van az a félelem és abszolút plusz a másik oldalon, hogy ha minden veszni látszik, akkor még mindig bedobhatják a csodafegyvert : William J. Blazkovicz-ot :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...