Okami HD - karácsonykor PS4-re és Xbox One-ra is?

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 15.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Capcom tényleg nem áll le a korábbi alkotásai felújításával. A Kotaku brit részlege szerint ugyanis a PS3-ra már megjelent Okami HD most decemberben PlayStation 4-e és Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

A Capcom egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy alaposan ráfekszenek majd a remake-ek és remasterek készítésére. A Resident Evil-sorozat fontosabb részei gyakorlatilag mindig minden aktuális platformra elkészülnek, nemrég pedig a Dead Rising-sorozat is kapott egy remastert, ahogy a Mega Man: Legacy Collection két felvonása és a Disney Afternoon Collection is a nosztalgia jegyében született meg.

A sor viszont ezzel még nem ért véget. A Kotaku UK szerkesztője, Laura Kate Dale ugyanis biztos forrásokra hivatkozva arról ír, hogy két nagyobb európai áruházlánc belső rendszerében már megjelent az Okami HD-kiadása, ami ezúttal PlayStation 4-re és Xbox One-ra tart, méghozzá december 12-i megjelenéssel.

Az eredetileg PlayStation 2-re, majd Wii-re bemutatkozott Okami PlayStation 3-ra már kapott egy HD-változatot, de azt csak letölthető formában szerezhették be a rajongók. Nagyon úgy fest, hogy most kapunk dobozos kiadást is, ami remélhetőleg az új konzolok képességeit is kiaknázza majd.

5.
5.
Ez a ratyi grafika megerőszakolta a szemem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...