The Force Unleashed 3 - co-op mód Darth Vaderrel

David Collins, a The Force Unleashed audiorészlegének vezetője és Haden Blackman projektvezető egy több mint háromórás Twitch-streamben meséltek el új részleteket a két részt megélt sorozat fejlesztésével és jövőjével kapcsolatban.

A Star Wars: Force Unleashed első része még 2008-ban jelent meg és egy teljesen új történetvonalat ismertetett meg a rajongókkal, hiszen Darth Vader titkos tanítványát, Starkillert helyezte a középpontba. A két évvel később megjelent második rész sajnos nem produkált kiemelkedő eladási eredményeket, így az egyébként tervezőasztalon lévő folytatásból végül nem lett semmi.

A készítők közül David Collins, az audiorészleg vezetője és Haden Blackman projektvezető, valamint a Starkillert alakító Sam Witwer színész nemrég viszont tartottak egy három és félórás Twitch-előadást, ahol rengeteg érdekességet árultak el a The Force Unleashed soha be nem jelentett és elkészült harmadik részéről.

Az egyik ilyen, hogy a játékban lett volna egy komoly, nyitott világú kooperatív mód, ahol Starkiller mestere, Darth Vader oldalán harcolt volna. Ahogy azt Blackman elmondta, szerette volna, ha szabadabb kezet kapnak a játékosok és több lehetőségük lett volna a világ felfedezésére. A kooperatív módnak egyébként lett volna története is, ami szerint a duó a Rogue Shadow-val lezuhan egy ismeretlen bolygón, ahova az Uralkodó utánuk küldte Boba Fettet, hogy végezzen velünk. A csavar az egészben, hogy a tanítvány senkiben sem bízhatott meg, így Vaderben sem.

Egy másik ötlet szerint a lázadók egy csoportja elfogta volna Darth Vadert, akit aztán darabokra szedtek és bíróság elé állították volna. De ekkor megjelentek volna a birodalmi Csillagrombolók, Boba Fettel az élen, Vader pedig a zűrzavart kihasználva, az erő segítségével újra összerakta volna magát.

Emellett az is kiderült, hogy Starkiller nagyon közel állt hozzá, hogy csatlakozzon a Star Wars Rebels csapatához, de végül ebből nem lett semmi, mert sehogy sem sikerült összehozni, hogy passzoljon a történethez.

14 komment - szólj hozzá!