The Force Unleashed 3 - co-op mód Darth Vaderrel

David Collins, a The Force Unleashed audiorészlegének vezetője és Haden Blackman projektvezető egy több mint háromórás Twitch-streamben meséltek el új részleteket a két részt megélt sorozat fejlesztésével és jövőjével kapcsolatban.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
Boba fat ! Sírva röhögök... ez annyira jó... :D
#12
Most konkrétan nem ezen a cikken, de én is elszomorodom, amikor már pl. a hírfolyamban szereplő címben(!) és a kis kétmondatos leírásban is hiba van. Nem csak elírás, hanem konkrét nyelvtani hiba is akár, ami az olvasottság hiányát feltételezi. Gyakran szeretnék én is írni akár játékokról is, de olvasnom kell még ahhoz sokat, mielőtt nekikezdenék bármi ilyesminek. A probléma onnan ered, hogy a gamer-lapokat fiatal srácok írják, akik még nem is érkezhettek volna annyit olvasni, ami elegendő lehetne az íráshoz. Személyeskedés nélkül írom, hogy több igényességet várok egy egyébként gyors reagálású és olvasott oldaltól, minthogy "dedós" hatást keltve még inkább elvegye az új generációba fektetett fogyatkozó hitem.
Nem ömlengeni akartam, de az mégis elvárható, hogy visszaolvassa a szerző, amit írt. Nem a vesszőhiba számít itt senkinek, de a mondandó csak akkor "megy át", ha azt helyesen, tömören, és alanyt állítmánnyal és tárggyal egyeztetve írjuk le.
Sokszor - állítom, hogy - a hibajavító is jelez hibát a kikerült cikkben. Érdemes lenne, mivel a saját hibáját nehezebben látja mindenki, egy szerzőtárssal átnézetni, mielőtt kikerül a végleges változat, hiszen gondoljuk csak bele, ez pontosan olyan jelenség, mint amit itt mindenki szapul, miszerint egy félkész produktumot kapunk, és utána kerülnek bele a különféle hibajavítások. Míg az update#x pedig a DLC.
#9
#8: Kérlek szépen a jövőben hagyd el az ilyen félinformatív, megtévesztő, klikk-vadász címeket és bevezetőket! Hadd döntsék el az olvasók, hogy érdeklik-e őket a cikkben szereplő információk. A cím legyen inkább a teljes tartalom néhány szavas összefoglalója!

Egyébként a PC-s verzió bő egy évvel később került forgalomba, ha jól tudom.
#8
ShiftyModerátor
#7: Nem igazán értem, hogy a személyeskedés helyett, miért nem lehet normális stílusban jelezni, hogy itt és itt elrontottunk valamit, ahogy egy adott hiba ugye akár technikai jellegű is lehet.

De engedjük el a dolgot. Kis nyomozás után kiderült, hogy az oldal mobilos változatában jött csak a hiba, amit javítottam.

Egyébként köszönöm, hogy jelezted.
#7
#6: Hát nem tudom de nekem ennyit hoz be:
A Star Wars: Force Unleashed 2008-ban jelent meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A folytatás két évvel később mutatkozott be.

Szóval bocsáss már meg hogy kritizálni mertuk azt, hogy hogy lehet így cikket publikálni.
#5
#4: Rohadtul nem alkalmas cikkírónak szerintem.
Ennyire ne adjon magára egy oldal. Hihetetlen.
#3
3.resz....
Nem is lesz neki..
#1
Mivan ?! Napszurast kaptal hogy semmi nincs a hirben ?