The Good Life - a Deadly Premonition készítőjétől

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott Hidetaka "Swery65" Suehiro új játéka, a The Good Life. A Deadly Premonition és a D4 atyja ezúttal egy színes és bájos szerepjátékot készít, amelyben macskaként is érvényesülhetünk.

Swery65 ezúttal is egy teljesen szokatlan alkotást tesz le az asztalra, de ezt a japán designertől már megszokhattuk. A The Good Life is ugyanúgy szembemegy a trendekkel, mint a Deadly Premonition és a D4.

A békésnek tűnő szerepjáték Rainy Woodsban, a "világ legboldogabb városában" játszódik. Főhősünk Naomi, egy New York-i fotós, aki ebben a vidéki kisvárosban ragad, ahol valami nincs rendben: a lakók minden éjszaka egytől-egyig macskává változnak újra és újra.

Ezt a képességet Naomi is használhatja. Nyomozásba kezd, összeszedi a történet darabkáit, miközben saját emlékei után is kutat. A bejárható város éjjel teljesen más arcát mutatja, hiszen bizonyos titkos utak, tetők és padlások csak macskaformában járhatóak be.

A fejlesztést Suehiro saját csapata, a White Owls végzi PC-re és PlayStation 4-re. A Fig-kampány szeptember 2-án indul, ha imádod a bizarr játékokat, adományozz! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...