Áprilisig kell várnunk a We Happy Few-ra

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Compulsion Games bejelentette, hogy kiadót talált a We Happy Few-nak, és ezzel együtt a játék napra pontos megjelenési dátumát is kitűzte. Szerencsére a PlayStation 4-tulajoknak sem kell várniuk rá.

A Compulsion Games a Gearboxszal szövetkezett a We Happy Few kapcsán, amely 2018. április 13-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játék digitálisan és dobozosan is boltokba kerül, bármelyiket is válasszuk, 60 dollár fejében csaphatunk le rá. (Az Early Access-tulajok természetesen további fizetés nélkül megkapják majd.)

A készítők szerint a Gearboxnak hála a We Happy Few alaposan kinőtte magát az elmúlt hónapokban, teljes értékű sztorikampányra számíthatunk három játszható karakterrel, akik más-más háttértörténettel és képességekkel rendelkeznek. A teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy a We Happy Few alapvetően egy narratív elemekkel megspékelt túlélőjáték - az alfatesztünkben részletesen olvashatsz arról, hogy mire számíthatsz.

Ha a dobozos verziót rendeljük elő, 15 százalék kedvezményt és egy extra játékbeli fegyvert kapunk, míg a Microsoft Store, a Steam, a GOG.com és a Humble Store előrendelői a korai verziónak örülhetnek - a Windows 10 Store-ban ősszel élesedik az előrendelési lehetőség. A PS4-eseknek egy exkluzív téma a jussuk.


Gyűjtői változat is érkezik a játékhoz, ezt azonban a legelszántabb fanatikusoknak ajánljuk, ugyanis 150 dollárt kóstál, és magát a programot nem is tartalmazza:

Az Early Access-tulajok egyébként már elérhetik a játék legújabb, Life in Technicolour című frissítését - ez az utolsó nagyobb update a megjelenés előtt.

5.
5.
hadzsime
A korai verzióról láttam videókat és nagyon bejött. Ha áprilisig lehelnek bele még egy kis életet, akkor biztos nagy siker lesz.
4.
4.
Darksiders84
Na mi a fene csak tudnak ha akarnak egyesek egyedi és érdekes alkotást késziteni majd azért kiderül játszható érdemben vagy csak látványban.
2.
2.
Zisten
Mivel napjainkban sok játéknál divat, hogy már akkor bemutatják, amikor még tervezőasztalon fekszik a cucc, olyan sokáig húzódik az elkészülése, hogy sok játéknál rácsodálkozok, hogy: "EZ MÉG NEM JELET MEG?"
1.
1.
Extol
Sztem pofás játék lesz ez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...