Egyjátékos tartalommal bővül a World of Tanks

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
A jövő héten egyjátékos kampányt kapnak a World of Tanks konzolos változatai, amit a tervek szerint folyamatosan bővítenek majd újabb és újabb epizódokkal a fejlesztők. Alternatív történelem biztosítja a körítést.

A World of Tanks mindig is a multiplayerről szólt, de a jövő héten, augusztus 22-én egyjátékos kampányt is kapnak majd a játék konzolos változatai. (Na jó, nem leszünk teljesen egyedül, hiszen a kooperatív móka is támogatott.)

A War Stories játékmód epizodikus, sztoriközpontú tartalommal jelentkezik, ahol a körítést az alternatív történelem szolgáltatja: az első előzetes alapján tankcsatázunk majd a második világháborús Londonban, Berlinben a szovjetek fordulnak szembe a szövetségesekkel, és a kubai rakétaválságot is harckocsikkal rendezzük le.

A Wargaming láthatóan arra számít, hogy a sztorimód vonzza majd az újoncokat, ezért egy új, három küldetésből álló oktatókampányt is kapunk, amely az alapvető információkat ismerteti meg a játékosokkal. A sztorimód újabb epizódokkal bővül majd az év folyamán.

2.
2.
McDuff
Meglessük, 2 menet között jó lesz, ez hátha nem basz majd fel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...