Uncharted: The Lost Legacy - kritikai körkép

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Ki ne tudná, hogy elkészült az Uncharted-sorozat mellékága, amely a főszálból kiválva Chloe és Nadine indiai kalandját mutatja be nekünk. A közelgő megjelenés örömére elhoztuk a nemzetközi visszajelzéseket a játék kapcsán.

Ahogyan azt pár napja nálunk is láttátok, hatalmas izgalmakat élhetünk majd át a kaland során, augusztus 22-től. Azt talán mondanunk sem kell, hogy tűkön ülve várjuk a megjelenést, de ezzel biztosan nem vagyunk egyedül. Ahogyan az lenni szokott, máris megérkeztek az első tesztek a játék kapcsán, és természetesen a nagy meglepetés elmaradt: a The Lost Legacy ugyanolyan jóra sikeredett, mint a széria számozott epizódjai, legalábbis az értékelések alapján.

Nézzük a legnagyobb külföldi oldalak pontszámait:

  • Game Informer – 9
  • Polygon – 8.5
  • USgamer – 4.5/5
  • Destructoid  – 9
  • Eurogamer – Ajánlott
  • Gamespot – 9
  • GamesBeat – 83/100
  • CGMagazine  – 9
  • God is a Geek  – 10
  • Arcade Sushi – 10
  • GamesRadar+ – 4/5


Az Uncharted: The Lost Legacy tehát augusztus 22-én jelenik meg Észak Amerikában és augusztus 23-án Európában, természetesen kizárólag PlayStation 4-re. A játék tesztjét hamarosan nálunk is olvashatjátok.

25.
25.
DarkLord
Körül kell nézni jól mindenhol én egyből szoktam a treasure-ket is gyűjteni, nem a legkönnyebben és már is lesz az kb. 10 óra is, az meg azt mondom egy életre maradandó élmény lesz az tuti, ahogy ismerjük a sorozatot. Ennyit simán megér, hogy előrendelve vegyük meg szerintem, hisz sokkal olcsóbb max. 8 ezer lesz 1-2 hónap múlva, addig meg a fene se akar várni rá :)
23.
23.
Macifasz
#16: Az a baj, hogy sokakat megzavar ez a DLC-nek indult dolog. Ok, hogy ez már nem az, mivel túlnőtte magát és ok, hogy nem lesz olyan hosszú, mint az alapjáték, de akkor is egy önálló, teljes értékű kis spin-off, amibe simán többet is bele lehet rakni az előzetesen jósolt 8-10 óránál, ha nehezebb fokozaton játszol valamint nem rohansz rajta végig vérpistike módjára. Mert ha 2-2 és fél óra lenne, és úgy kerülne ennyibe, akkor azt mondom ok, vagy ha elkérnének érte 19-20 ezret, mint a 4. részért...de így?
21.
21.
Neo1989
Nem lepődtem meg. Viszont van egy olyan érzésem h ebben a genben ez az utolsó UC.
18.
18.
azureknight0715
Szuper majd énis később valamikor majd beszerzem. Én jelenleg inkább a the last of ust várom. Az nekem egy piros betüs nap lesz amikor megjelenik :)
16.
16.
Yanez
#13: He? Úgy tudom 40 dodó. Ma csekkoltam a store-ban. 30 az az ár, amelyre gondoltam, hogy pont tökéletes lenne.
15.
15.
madSci
Sztorijátéktól a 8-10 óra már tök jó. A Resi7 is kb., 9-10 óra volt, mégsem panaszkodott senki, pedig az teljes áron volt ennyi. A Hellblade is cool volt a maga 7-8 órájával. Ezekben pont az a jó, hogy komplett, felépített élményt kapsz, minden pillanata kitalált.
13.
13.
dcba
#11: Sztem a 30 dollar nem veszes, tekintve, h pl az Injustice 2hoz a Season Pass 20 dollar es kapsz 3 karit meg nehany skint.
10.
10.
RangerFox
#8: Mondjuk ez igaz, nem is gondoltam bele hogy milyen nehézségen játszottak vele. Köszi hogy mondtad. Én csak normalon játszottam ki, nemrég kezdtem neki crushing módban, na itt már vért izzadsz minden checkpointért.
7.
7.
RangerFox
#4: Én csak a review-ek alatt látható bevágásokból meg amit a saját szememmel látok az UC4 játszása közben hivatkozok. Majd megnézem, ha végre itt lesz a kezemben.
5.
5.
guba800
Tegnap előrendeltem.már alig várom
4.
4.
madSci
#1: Érdekes, én mindenhol azt olvastam, hogy tech és látvány szempontjából jóval jobb lett, mint az UC4, részletgazdagabb növényzettel, stb.
3.
3.
DarkLord
Nem hiányozhat a gyűjteményből :) Engem a tesztek nem szoktak érdekelni, mindig magamnak hiszek, de tuti itt nem lesz csalódás. És, ha tényleg hozza a 2. részben látott nagy tereket nagy helyszíneket, amit ígértek, akkor ez a helyszínnel és a történettel vegyítve tuti végig lefog kötni, még talán a lövölde részt is lenyelem, ha nem túl sok lesz benne, mert tuti kárpótolni fog a többi rész benne a felfedezés és a sztori. Nem mellesleg Jak and Daxter játék jár az előrendelés mellé így még jobban megéri előrendelni!
2.
2.
Yanez
Minimum ilyen értékeléseket vártam! Mielőtt nekiugrok, asszem kitolom mégegyszer a 4-et. :)
1.
1.
RangerFox
A játék tesztjét hamarosan nálunk is olvashatjátok.

Várjuk szeretettel!! Amúgy nem tudom hogy mit gondoljak, az IGN szerint rövidebb mint az első része volt (az volt 8 kb, ez 6), és sok esetben nem annyira kidolgozott, mint a 4. rész. Ez amúgy érthető is sok szempontból, de egy csomó assetet át tudtak volna rakni ebbe, nem értem miért nem tették. Pl a vízeffektek, meg amikor a terepjáró felcsapja a vizet. Ilyenek. Persze előrendelve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...