Life is Strange: Before the Storm - a gyűjtői kiadás

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Nemrég befutott egy trailer, amely bemutatja, hogy pontosan mit is fog tartalmazni a Life is Strange: Before the Storm gyűjtői kiadása. A videó alapján van okuk az örömre a játék rajongóinak.

Nemrégiben már írtunk a Life is Strange: Before the Stormról, amely az első évad előtti időket mutatja be nekünk. Az új évadban Chloét irányíthatjuk, és vele deríthetjük ki, pontosan hogyan is jutott el odáig, ahol jelenleg tart.

A játék új előzetesében azt tudhatjuk meg, hogy a következő fejezet egy Deluxe Edition változattal is kedveskedik a játék szerelmeseinek. Lássuk is, hogy pontosan mit fog tartalmazni:

A csomag legfontosabb tartalma kétségkívül a bónusz epizód, amelyről azon kívül, hogy Max Caulfieldet irányíthatjuk benne, túl sokat nem tudtunk meg, de minden bizonnyal érdekes dolgokat tesz hozzá a történethez. De felbukkannak a trailerben az extra tartalomként elérhető új ruhák és kiegészítők is, érdekességnek pedig itt a Mixtape Mode, amelyben a játék soundtrackjéből állíthatunk össze egy nekünk kedves listát, amelyet aztán rongyosra hallgathatunk.

A Before the Storm első, Awake című felvonása augusztus 31-én startol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

5.
5.
fearer
#4: A konzolokról nem tudok nyilatkozni, de PC-n még simán lehet.
4.
4.
respectpele10
A gyűjtőit már nem lehet előrendelni ?
1.
1.
fearer
A ruhák annyira nem érdekelnek, a Farewell epizód miatt vettem meg a Deluxe-ot. De ha Hannah Telle se jön vissza a bónusz epizódba Max-et szinkronizálni, akkor szerintem nagyobb népharag lesz, mint Ashly-nél volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...