GC 2017: Kingdom Come - innen szép győzni!

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Új sztorielőzetessel melegít a Warhorse Studios a jövő heti Gamescomra, ahol a résztvevők maguk is kipróbálhatják a Kingdom Come: Deliverance-t. A fejlesztők olyan szerepjátékot készítenek, amely nettó középkori élményt ígér, fantasy nélkül.

A Kingdom Come története szerint Henry élete alaposan felfordul, amikor a faluját egy zsoldoscsapat dúlja fel Zsigmond király parancsára. A most következő trailer újabb ízelítőt ad a sztoriból, segít egy kicsit megérteni a kontextust, és látni fogjuk, hogy merre indul el hősünk a szülei halála után.

A Kingdom Come: Deliverance 2018. február 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az előrendelők markát egy exkluzív páncélszett és új kincsestérképek ütik. 

9.
9.
Formula1fanatic
#2: Félreértések elkerülése végett, utálom az olyan játékokat ahol eltúlzott sebességgel suhint a karddal mindenféle hülye fényeffekt kíséretében. Nekem a w3 is unreal volt már.
8.
8.
Formula1fanatic
#2: Az valóban ne legyen, de ha rommá van bonyolítva as sem jó. Nem is a bonyolultsága volt a gond, hanem a dinamikája a kétkezes karddal, látom ütni készül az ellen, oké lazán védem, de olyan delay-el mozdul a karakterem karja, és olyan lassan hogy öröm nézni. Értem én hogy nehezebb fegyver de ez azért túlzás. Ha nyomom a gombot akkor mozdítsa azonnal és hihető tempóval. Persze lehet azóta ezen csiszoltak. Persze lehet az alacsony fegyver skill-t így oldották meg, később meg jobb lesz.
7.
7.
Minden évben leírom, mindig fittyet hánytok rá, így évek óta írjátok a rendezvény nevét rosszul.

A gamescom az gamescom és nem Gamescom.

Itt az ékes bizonyíték. Ha a szervezők gamescomnak írják, ti miért gondoljátok, hogy az nem úgy írandó?

http://www.gamescom-cologne.com/gamescom/index-9.php

6.
6.
GAMEROD
#5: Az elérhető változattal játszottam régebben, az a bajom vele hogy egy ellenféllel percekig kell szórakozni, és a küzdelem kidolgozottsága sem jött be, valahogy nem voltak életszerűek a mozdulatok, inkább olyan lassított felvételre emlékeztetett.
5.
5.
KaktuszPingvin
Nem tudom mi a problémája egyeseknek a harcrendszerrel. Legalább nem egy eszetlen gomb püfölés az egész.
4.
4.
crytek
#2: Az eladás emiatt csalódás is lesz....rohadt szar...
3.
3.
Beniciodeltoro
Ez tipikusan az a játék amit csak a demo kipróbálása után tudnék értékelni, fogalmam nincs milyen lehet FPS nézetben kardozni.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Aki ilyen kezsüel aszaszinszkríd harcrendszert vár, az biztos csalódni fog.
1.
1.
GAMEROD
Végre már egy hangulatos játék, hangulatos helyszíneken. Remélem nem rontja el a harcrendszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...