GC 2017: A Blizzard is bemutat valamit

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 18.
  • Teaser
Link másolása
A Blizzard is készül műsorral a jövő heti Gamescomra. Az már biztos, hogy itt mutatkozik be az Overwatch következő animációs kisfilmje, de a találgatások szerint a World of Warcraft következő kiegészítőjét is leleplezik a srácok.

Reveal Ceremony néven tart majd livestreamet a Blizzard a jövő heti Gamescomon. A közvetítés augusztus 23-án, este 6 órakor veszi kezdetét, de már augusztus 21-én, este 6 órakor is kapunk egy előzetest, ami a szerdai bemutatót hivatott teaselni. Vagy bemutatókat.

Az még ugyanis bizonytalan, hogy mivel rukkol elő a fejlesztőcég. Szinte biztos, hogy sorra veszik majd az aktuális játékaikat egy-egy rövid helyzetjelentés erejéig, és azt is tudjuk már, hogy itt vetítik le először az Overwatch új animációs kisfilmjét.

A találgatások szerint azonban a World of Warcraft következő kiegészítőjéről is itt hullhat le a lepel: egyre sanszosabb, hogy a Blizzard hamarosan előáll az MMORPG új adalékával, és ugye a Legion is a 2015-ös Gamescomon mutatkozott be. Reméljük a legjobbakat!

9.
9.
iTomi13
A hétfői teaserről nem tudni semmit?
8.
8.
#5: Akkor lehet hogy fizetos dlc-aradatot jelentenek be d3-hoz :-) skinek, gemek, stb lol
7.
7.
Machiavelli
#5: Majd lesz itt még a WoW után Diablo mmo :D >:D
6.
6.
Firsttime
#5: Hát most az overwatch a fejőstehén.
5.
5.
Yonkou
#3: És ez kárpótol minket az igazi új tartalmak helyett. Igen, persze, teljes mértékben.

Kéne az a kieg, csak nem akarnak rá igazán pénzt áldozni mert a diabloból nem tudnak sehogy pénzt kihúzni jelenlegi formájában, egyszeri vétel, havi díj nincs, fizetős loot chestek nincsenek, miért bajlódnának vele.
4.
4.
Nicodemus
Tisztában vagyok vele de ez kva kevés. Évente kapunk valami kis új területet egy régi map-on ahelyett hogy kiadnának egy rendes új act-et a történet lezárásával. Ha neked ennyi tartalom is elég amennyit a Ros óta adtak akkor good for you..
3.
3.
#2: Diablohoz most jott a necromancer uj teruletekkel...
2.
2.
Nicodemus
Lógnak egy Dio3 kieggel, de nagyon. Attól hogy nem esport még nem kéne torkon szarni a játékos bázisát. Van elég pénzük hogy ne menjenek csődbe ha esetleg nem produkálna bevételi rekordokat. Mert illene lezárni a történetet amit félbehagytak...
1.
1.
Machiavelli
Nagy valószínűséggel igen, mivel már most az utolsó content patch jön majd, a 7.3-as. Úgy gondolom, hogy a Blizz tanult a WoD hibáiból és nem hagy annyi időt a Legion utolsó patch-e közt és az új kieg közt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...