GC 2017: Echo - ilyen egy teljes küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Az IO Interactive-ból kivált fejlesztőkből verbuvált dán Ultra Ultra csapata most hosszabban is bemutatta közelgő lopakodós akciójátékát. Egy komplett küldetést izgulhatunk végig fejlesztői kommentárral megspékelve.

Az Echo hősnője En, egy tapasztalatlan űrutazó, aki közel egy évszázadnyi mélyálomban eltöltött utazás után megérkezik kitűzött célpontjához, a Palace-hoz. Ekkor még nem is sejti, hogy az egykori csodálatos, ősi civilizáció már a múlté, fejlett technológiájuk azonban okoz majd némi meglepetést számunkra. A Palace ugyanis olyan védelmi mechanizmussal van felvértezve, ami lehetővé teszi számára, hogy mindazt, amire mi magunk képesek vagyunk, azt ő is megtanulja és felhasználja ellenünk.

A missziók egy pontján az ellenség "újraindul", így a korábban ellesett képességekkel felvértezve tör borsot En orra alá. Változtatják mozgásukat, és reagálni tudnak bizonyos helyzetekre.

A játékon mindössze nyolc ember dolgozik, de így is remek munkát végeznek. Megjelenés szeptember 19-én PC-n és PS4-en.

5.
5.
Matt8888
#3: Ez is lehetséges, mindenesetre a logika nem áll távol a dologtól.
4.
4.
latis666
Én az tgondolom hogy még nézve unalmas. Szerintem ha játszanék vele akkor is unnám.
3.
3.
Kalácsképű
#2: Szerintem ez ilyen trening teruletnek indult volna a hitmanhez. Hogy kiismerd a mechanikakat. Aztan ez lett belole.
2.
2.
Matt8888
Számomra ez azért is tűnik érdekesnek, mert hallottam, hogy a dánok beszéltek a Hitmanről, hogy mi is várható a jövőbeli részekben majd, és ennek kapcsán, hogy voltak a kavarodások is, hogy mi lesz a sorsa a játéknak. Továbbá még az sem elhanygolható, hogy új munkatársakat kerestek/nek az AI-hoz is mint fejlesztők.

Mindezeket figyelembe véve nem tartom kizártnak, hogy ez a játék ,mint olyan inkább csak egy esettanulmány volna az elkövetkezendő újabb Hitman sorozat(ok)hoz, hogy tökéletesebb avagy logikusabb/életszagúbb intelligenciával vértezzék majd fel az NPC-ket.

Ti Mit gondoltok?
1.
1.
mocs4k
Az alap ötlet tetszik, de a video alapján nehéz eldönteni, hogy mennyire lesz izgalmas/unalmas a játék.

Az AI elég bénácsának tűnt, és elég nehezen vette észre a karaktert :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...