Húsz percig mozog a Wild West Online

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Az IGN már kipróbálhatta a Wild West Online aktuális demóját, így megismerkedhetünk az MMO alapjaival. Ha meguntuk a sok pisztolypárbajt és kincskeresést, saját farmot is építhetünk a karakterünknek.

A 612 Games csapata megelégelte, hogy nincs Red Dead Redemption PC-re, így egy hamisítatlan MMO-t készítenek a vadnyugat szerelmeseinek. A céljuk az, hogy megtalálják az egyensúlyt a PvE és a PvP között. Az IGN jóvoltából négy gameplay videót kaptunk a Wild West Online-ról.

Nyersanyagokat gyűjtünk, felfedezünk és építkezünk - szóval minden olyan lehetőséggel fel lesz vértezve a játék, amit más MMO-kban már megszokhattunk. Felhúzhatjuk saját tanyánkat is, ha meguntuk a sok fejvadász-küldetést. Nem lesznek hagyományos osztályok, itt a cselekedeteid befolyásolják a játék világát. Ha sokat lopsz, akkor hírneved romlik.

A folyóparton tűzet gyújtva főzhetünk egy kis babot, és összeülhetünk barátainkkal némi közös tábortüzes dumálgatásra.

A Wild West Online fejlesztése még nagyon korai fázisban van - ennek tudatában nézd végig a videókat!

7.
7.
Simonus18
Csöppet sem nevetséges, hogy nyíllal mutatja valaki, hogy merre van az egyébként sem annyira elrejtett kincsesládája :D miféle kincsvadászat ez
5.
5.
PaprikaJancsi
Ha ingyenes MMO lesz akkor tuti kipróbálom, mert elég jónak tűnik. Remélem minden jól fog meni, és egy bitang élvezetes MMO lesz belőle. :)
4.
4.
Beniciodeltoro
Ez olyan mint egy hintaló.
RDR-ben a ló törzse azért hajlott ha irányt változtattál vele.
3.
3.
Hunszi
Az a ló ritka bénán mozog és fordul...
1.
1.
FreeKatana
A lovaglós részre gyúrjanak rá még kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...