GC 2017: Jurassic World Evolution bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft gamescomos prezentációjában jelentették be a Jurassic World Evolutiont, amit a Planet Coaster fejlesztője készít. Saját dinóparkot üzemeltethetünk benne, a látogatók legnagyobb örömére vagy bánatára.

A Jurassic World Evolutionben a játékosok megalkothatják a saját Jurassic Parkjukat, dinoszauruszokat hozhatunk létre a megmaradt DNS-ekből, és bemutathatjuk őket a látogatóknak. Nagyon is elképzelhető, hogy a biztonság egyszer csak csődöt mond, és aztán jön a futás és a sikítás.

A fejlesztést a vidámpark tycoonok nagy ismerője, a Frontier Developments végzi, olyan címekkel a háta mögött, mint a ListWinds, a RollerCoaster Tycoon, az Elite: Dangerous és a Planet Coaster.

A megjelenés 2018 nyarán várható, tehát nagyjából a legújabb filmmel, a Jurassic World: Fallen Kingdommal egy időben PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Zoo Tycoon-nal játszottam, meg a Screamride-dal ? Őszintén egyik sem volt egy hatalmas durranás, de szórakoztató volt. Mikrotranzakcióra és kiegészítőkre nem emlékszem. Szerintem nem volt.
12.
12.
Necreon
Volt valakinek szerencséje az ELITE-en kívül más Frontier címekhez? Tycoon nyilván előnyben, mert van nekik valami vidámparkos. Ott mi az üzleti modell, adjuk ki a játék harmadát majd 3 évig éljünk mikrotranzakcióból és túlárazott season pass-ekből amin alig-alig dolgozunk, a.k.a. ELITE ?
11.
11.
markoci555
Ja egyébként ott 0:30-nál, ez történik a valóságban, ha pl fénnyel hadonászol neki, hogy kövessen, és nem az amit a filmekben szoktam eljátszani :D
10.
10.
markoci555
telefonra láttam valamit de az ipart tudva, le se töltöttem, valószínűnek tartom hogy a tipikus várj 100 órát, vagy fizess, esetleg nézz 20 reklámot naponta típusú, úgyhogy egy igazi, mélyebb pc-s cucc jöhet
8.
8.
Darksiders84
Ez a J P O G nagyon megmaradt bennem pedig nem mostanság volt de tisztán emlékszem rá biztos nem keveset nyomtam mert igazán lekötött de a vége fele amikor nagyon kiépítettem a parkot rengeteg látogatóval és lehetőséggel mindig jött valami tornádó pusztítás minusz pénz újból építeni de tényleg jó volt és mai grafikával bitang lesz ha nem cseszik el.
7.
7.
Lizard0828
Telefonon a Jurassic Park Buildert szarrá játszottam, illetve mai napig épitgetem a parkom a Juras World The Game cimű játékban is. nagyon város darab :D
5.
5.
Obiwan HUN
Bizony az Operation Genesis volt Xbox classicon es PCn! ;)
4.
4.
#3: Szerintem a Jurassic Park: Operation Genesis-re gondolsz. :)
3.
3.
Darksiders84
Volt már ilyen ha jól emlékszem Xbox-ra több mint 10 éve kimondottan jónak mondható parkos építős már akkor rengeteg lehetőség volt benne jó megvalósítva szóval én várom pedig nem vagyok Jurassic mániás.
2.
2.
crytek
Bárcsak valaki csinálna egy fps /rpg jurassic parkos game-et...
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon tetszik a játék grafikai megvalósítása, úgy tűnik, hogy hasonló látványa lesz mint a Zoo Tycoon-nak. Így trailer alapján rohadt hangulatosnak tűnik. Várjuk szeretettel! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...